Sase semne care arata ca in casa ta s-a acumulat multa energie negativa

Multi oameni se intreaba de ce se simt brusc rau cand se afla intr-o anumita camera atunci cand in realitate sunt pur si simplu sensibili la negativitatea din jurul lor.

Uneori fluxurile de energie pot fi atat de puternice incat au un impact urias asupra noastra. Daca o persoana are potentiale abilitati intuitive sau extrasenzoriale, atunci va fi probabil influentata mai activ de fluxurile de energie decat alte persoane. Acelasi lucru este valabil si pentru empatie.

Deci, empatii sunt extrem de sensibili la fluctuatiile de energie. Puteti observa chiar ca va simtiti diferiti in jurul altor persoane sau in anumite locuri. Motivul este ca empatii percep energia diferit si acest lucru depinde in mod direct de locatia si compania noastra.

Uneori, acest loc sau altul ne face sa ne simtim ingrozitori. O varietate de lucruri pot afecta energia unei anumite locatii. De exemplu, s-ar fi putut intampla mai devreme un eveniment care sa fi provocat sentimente destul de puternice. Sau, pentru o vreme, a existat o persoana care se confrunta cu emotii dificile. Exista chiar si cazuri cunoscute in care anomaliile energetice au fost cauzate de prezenta spiritelor.

Una dintre modalitatile de a ne asigura ca se intampla ceva cu energia unui anumit loc este sa vedem daca prezenta noastra in el provoaca senzatii interne neplacute care dispar imediat dupa schimbarea locatiei.

Citeste si articolul :   Traditii si obiceiuri in ajun de Sfantul Gheorghe. In aceasta noapte se deschid Cerurile

Multi oameni se intreaba de ce au brusc probleme de sanatate sau se simt rau atunci cand in realitate sunt pur si simplu sensibili la negativitatea din jurul lor.

Cum sa intelegi ca o camera este plina de energie negativa? Fii atent la cele mai evidente 6 semne:

1. Oboseala emotionala si epuizare

Desigur, uneori o persoana poate obosi, dar daca oboseala apare de fiecare data cand intram intr-o anumita camera si, dupa ce o parasim, energia revine imediat, atunci ceva nu este in regula aici.

2. Cefalee

Ar trebui sa acordam mai multa atentie disconfortului fizic care apare intr-o anumita camera.

3. Probleme cu respiratia sau crize de claustrofobie

Unii oameni descriu acest lucru ca pe o povara. In plus, o astfel de camera poate provoca emotii neplacute. De exemplu, o persoana poate avea dorinta de a plange fara un motiv intemeiat.

4. Ofilirea plantelor

Energia negativa afecteaza mai mult decat oamenii. Animalele si plantele dintr-un anumit loc pot simti, de asemenea, unele disconforturi. Aveti grija sa vedeti daca animalele dvs. de companie incep sa se comporte ciudat de fiecare data cand se afla intr-o anumita camera. Priviti ce se intamplacu florile puse in vaza. Daca acestea se ofilesc foarte repede, atunci incaperea este plina de energie negativa.

Citeste si articolul :   Scapa de sapunul si calcarul care se depun pe gresia de baie in 10 minute cu un truc simplu

5. Aroma ciudata de mosc sau alte mirosuri

Simtim mirosuriciudate sau diferite fara a le intelege sursa.

6. Insomnie

Intr-o anumita camera, este posibil sa avem probleme cu somnul si sa avem cosmaruri.

Avand in vedere toate semnele de mai sus, este necesar sa se acorde atentie daca simptomele dispar la iesirea dintr-o astfel de camera. De exemplu, daca aveti in mod constant dureri de cap in camera, dar nimic nu se schimba atunci cand o parasiti, atunci cauza poate fi legata de probleme de sanatate.

Cel mai bun lucru de facut atunci cand ni se pare ca s-a acumulat energie negativa in camera este sa stai cat mai departe de ea. Cu toate acestea, daca aceasta camera face parte din propria noastra casa sau din locul in care trebuie sa fim, salvia poate fi folosita pentru a o curata si a corecta dezechilibrele energetice.

Autor