6 semne care indica acumularea energiei negative in casa ta. Iata care sunt acestea

Energia negativa se acumuleaza adesea in locurile unde ne asteptam cel mai putin. Trebuie sa fim mereu atenti la semnalele pe care ni le transmite, pentru a le putea tine cat mai departe de viata noastra.

Unul dintre cele mai daunatoare locuri in care se pot acumula energii negative este casa noastra, deoarece este locul in care petrecem cel mai mult timp si suntem in compania oamenilor pe care ii iubim.

Cum este energia din casa ta?

Daca ati dezvoltat sensibilitate, sunteti capabil sa percepeti cand aceste energii se acumuleaza in casa dvs., dar, daca nu, este posibil sa aveti nevoie de ajutor pentru a identifica semnele si pentru a va proteja pe dvs. si familia dvs.

Publicitate

Mai jos este o lista de sase semne ca exista energie negativa in casa ta. Cititi cu atentie semnele si, daca le recunoasteti, luati masurile necesare pentru a va proteja.

1. Oboseala emotionala si epuizarea
Oboseala este normala, ne confruntam cu totii in rutina noastra, dar daca se transforma intr-o oboseala emotionala profunda de fiecare data cand intri in casa sau intr-o camera specifica, este un semn ca ceva nu este cum trebuie.

Citeste si articolul :   Sfantul Dumitru 2021. Ce nu ai voie sa faci in aceasta zi sfanta

2. Dureri de cap
Acorda atentie sentimentelor fizice de disconfort care apar intr-un anumit loc din casa ta. Daca sunt frecvente si intense, s-ar putea sa nu fie legate de corpul tau, ci de energia mediului.

Publicitate

3. Dificultati de respiratie sau atacuri de claustrofobie
Unii oameni sufera de asta din  totdeauna, dar daca casa ta este o cauza a acestui tip de sentiment care nu-ti da pace, fii atent, pentru ca poate fi si un semn ca exista multa energie negativa acumulata acolo.

4. Plantele care se ofilesc fara niciun motiv aparent
Nu numai persoanele sunt afectate de energie negativa, animalele si plantele pot suferi consecintele acesteia. Daca observi ca plantele tale se ofilesc fara motiv sau animalele tale se comporta diferit decat in ​​mod normal sau daca evita un loc amune din casa, atunci poate fi si un semn ca trebuie sa faci o curatare energetica in acel loc.

5. Miros ciudat
Mirosurile ciudate din casa ta pot raporta si o acumulare de energie negativa. Fii atent la originea mirosurilor din casa ta.

Citeste si articolul :   Sf. Mihail si Gavril 2020: Cum atragi norocul si de ce trebuie sa te feresti

6. Insomnie
Daca descoperiti ca aveti dificultati in a dormi sau chiar aveti tendinta de cosmaruri in anumite locuri din casa dvs., s-ar putea ca energiile negative sa domine acel loc.

Aveti grija sa nu confundati aceste semne cu probleme de sanatate. Pastrati-va sanatatea, nu cadeti in capcana.

Daca observati energia acumulata undeva in casa dvs., solicitati ajutor de la oameni cu experienta pentru a va ajuta sa efectuati o curatare a energiei, astfel incat lucrurile rele dispar si va veti simti din nou in largul dvs. in confortul casei.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.