Horoscop 20- 27 septembrie. Zodiile norocoase

Horoscop 20- 27 septembrie. Celebrul astrolog, Camelia Patrascanu vine cu vesti pentru toate zodiile. Afla ce ti-au pregatit astrele.

Iata ce spune Camelia Patrascanu:

“HOROSCOP BERBEC – O saptamana care incepe cu interes pentru castig. Ziua de luni le poate aduce o strategie valoroasa. Miercuri e zi buna pentru intalniri importante. Atentie vineri la ciocnirile cu superiorii. In weekend e cu prietenii.

HOROSCOP TAUR – Farmecul e important, daca vreti sa convingeti. Banii pot veni miercuri, puteti surprinde o posibilitate neasteptata. Vineri atentie la acte. In weekend aveti tot felul de sarcini de care ar fi bine sa va detasati.

Publicitate

HOROSCOP GEMENI – Saptamana incepe cu multa munca, mult efort. Atentie la sanatate. Marti si miercuri au intalniri placute. Atentie la sanatate joi, dar si vineri. Vineri risca sa piarda bani. In weekend posibile calatorii.

HOROSCOP RAC – Munca adevarata incepe de marti, miercuri poate castiga bani. Joi si vineri sunt zile tensionate, e cazul sa evitati cearta. Weekend fara stres.

Citeste si articolul :   Previziuni astrale pentru saptamana 22-28 februarie 2021. Vesti grozave pentru doua zodii

HOROSCOP LEU – Saptamana incepe in ritm lejer, marti si miercuri sunt foarte vitali si sunt implicati in tot ce fac. Vineri poate fi o zi complicata, daca acumuleaza oboseala. In weekend poate ar fi bine sa fie langa o persoana care ii iubeste.

Publicitate

HOROSCOP FECIOARA – Fecioarele trebuie sa puna informatii cap la cap. Sunt in forma buna marti si miercuri, fac analize si strategii. Pentru joi si vineri foarte multe activitati si vor ca lucrurile sa iasa bine. E in joc imaginea lor. In weekend muncesc.

HOROSCOP BALANTA – Fac calcule financiare la inceputul saptamanii. Au sansa sa castige, surprind o oportunitate pentru ei marti si miercuri. Sunt foarte populari si li se deschid usile. Au tensiuni in casa joi si vineri. In weekend fac planuri.

HOROSCOP SCORPION – Sunt in forma, marti si miercuri au zile bune din punct de vedere financiar. Este un context promitator. In weekend stau in casa.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 7 octombrie 2020. Leul va avea succes la locul de munca

HOROSCOP SAGETATOR – Au o saptamana cu tot felul de strategii, miercuri sunt foarte populari si se mira si ei ca oamenii sunt dispusi sa-i ajute. Cheltuiesc bani spre finalul saptamanii. In weekend sunt pe drum.

HOROSCOP CAPRICORN – Au nevoie de iubire, marti si miercuri ar fi bine sa se implice mai putin in ce se intampla in jurul lor. Joi si vineri zile tensionate, cu multe calcule. In weekend au de lucru.

HOROSCOP VARSATOR – Au autoritate, iau decizii. E importanta munca lor, primesc tot felul de complimente si laude. Au tot felul de invitatii. Joi si vineri nu sunt deloc in forma, atenti la sanatate.

HOROSCOP PESTI – Primesc vesti de la persoane influente, marti si miercuri au zile grozave pentru cariera lor. Atentie joi si vineri la anturaj! In weekend e cazul sa va incarcati bateriile.”

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.