Margherita de la Clejani, prima declaratie dupa ce a fost depistata pozitiv la IML

Fiica sotilor Ionita si Viorica de la Clejani, Margherita, a avut un accident de masina sambata dimineata, iar acum, dupa ce s-a descoperit ca a consumat substante interzise, a facut prima declaratie.

Nu cu mult timp in urma, Margherita din Clejani si tatal ei au parasit incinta Politiei Rutiere a Capitalei. Ea a facut primele declaratii in direct la Romania Tv. Vedeta a negat ca a consumat alcool sau substante psihoactive.

”Toate bune si frumoase. Nu inteleg despre ce teste vorbim. Nu s-au facut teste. Ce teste. Alcool nu exista, droguri nu exista. Aveti dovada dumneavoastra? S-a intamplat sa ne tamponam pentru ca eu ma uitam in oglinda si imi faceam buzele. Nu s-a intocmit niciun dosar penal ca nu am de ce sa mint, de ce sa patesc asta. Am condus perfect. Am accidentat pur si simplu o masina. Veneam de la o petrecere”, a spus Margherita de la Clejani.

Tatal vedetei, Ionita de la Clejani le-a spus politistilor ca Margheritei i-a fost suspendat permisul de conducere pentru o perioada de 30 de zile.

Comunicatul Politiei

Citeste si articolul :   VIDEO Accident de mina in China: 11 mineri salvati dupa doua saptamani

”Astazi, in jurul orei 06.00, Brigada Rutiera a fost sesizata prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe bd.Gheorghe Sincai. Conducatorul unui autoturism care circula pe bd.Gheorghe Sincai, dinspre bd.Dimitrie Cantemir ar fi pierdut controlul asupra directiei de mers si a intrat in coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima banda de circulatie.

In urma accidentului rutier nu au rezultat victime. Conducatorul autovehicului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Comportamentul necorespunzator si gesturile necontrolate, i-a determinat pe politisti sa procedeze la testarea conducatorului auto si cu aparatul DrugTest, care a indicat prezenta in organism a substantelor psihoactive, context in care, acesta a fost condus la sediul INML in vederea recoltarii probelor biologice. In cauza a fost intocmit dosar de cercetare penala in conformitate cu prevederile art. 336 alin.2 din Codul Penal.”

Autor