Accident grav de circulatie. A fost activat Planul Rosu

Accident grav de circulatie. Marti dimineata, in orasul Arad, a avut loc un grav accident. Autoritatile au declansat planul rosu de interventie dupa ce un microbuz in care erau 22 de pasageri care mergeau la munca in strainatate s-a ciocnit cu o masina. Sapte persoane sunt ranite, iar cinci au fost duse la spital.

George Plesca, purtatorul de cuvant al ISU Arad, a declarat la Digi24 ca accidentul s-a produs la 7.15, iar trei minute mai tarziu a fost declansat planul rosu de interventie.

In microbuz se aflau 23 de persoane, respectiv 22 de pasageri si soferul, iar in masina doua persoane.

La fata locului au fost trimise patru echipaje SMURD si sapte echipaje de ambulanta.

A fost evaluata starea de sanatate a 23 de persoane, pentru sase s-a acordat ingrijire medicala, cinci fiind duse la unitatea de primiri urgente (UPU) a spitalului din Arad. Doi dintre acesti raniti sunt in stare grava, a spus reprezentantul ISU.

Citeste si articolul :   Primele imagini de la accidentul in care a fost implicat un microbuz plin cu elevi. A fost activat Planul Rosu de interventie

Pentru ingrijirea lor, la UPU Arad s-a creat un punct medical avansat, unitatea fiind supraaglomerata.

La locul accidentului a fost adus si un microbuz al ISU, pentru ca oamenii sa se poata adaposti, deoarece in zona ploua foarte tare.

In microbuz erau doar persoane adulte, care mergeau la munca in strainatate, a spus Plesca.

Autor