Incendiu la Spitalul Judetean Slatina. A fost activat Planul Rosu

Incendiu la Spitalul Judetean Slatina. Un incendiu a izbucnit la Spitalul Judetean Slatina, unde se aflau internati 37 de pacienti.

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta a transmis ca a fost activat Planul Rosu de Interventie.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta(ISU) Olt transmite ca incendiul produs la Sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean Slatina a fost lichidat. „Acesta s-a manifestat la izolatoriul spitalului, la nivel parter si etaj 1. A fost activat Planul Rosu de Interventie. Pana la acest moment, au fost evacuate 36 persoane, dintre care 6 persoane au fost intoxicate cu fum si sunt transportate la UPU. Se continua operatiunile de cautare“, a comunicat ISU Olt.

Incendiul s-a manifestat la izolatoriul spitalului, la nivel parter si etaj 1.

Publicitate

Pentru gestionarea situatiei au actionat, de la ISU Olt: 4 masini stingere, 1 Autoscara, 1 descarcerare, 7 ambulante SMURD, 6 ambulante SAJ, de la ISU DJ: 1 masina stingere, 1 autospeciala transport victime multiple, 2 ambulante SMURD, 1 Spital Mobil, de la ISU TR: 1 autospeciala transport victime multiple, 2 Ambulante SMURD, ISU VL: 2 ambulante SMURD.

Citeste si articolul :   Dupa Piatra Neamt, inca un incendiu intr-un spital

Din primele informatii, se pare ca valvataia ar fi pornit dupa ce un pacient a dat foc la izolatorul de COVID.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.