Andreea Moldovan, asteptata cu flori la Spitalul de Boli Infectioase Brasov

Vlad Voiculescu si Andreea Moldovan au fost demisi de catre premierul Florin Citu.

Potrivit unor surse, Andreea Moldovan ar fi platit tribut numeroaselor declaratii controversate. Ulterior, au aparut informatii conform carora Andreea Moldovan ar urma sa revina la Spitalul de Boli Infectioase Brasov, unde ar fi lucrat inainte de a deveni secretar de stat.

Mai multi sustinatori ai Andreei Moldovan si apropiati ai USR PLUS, au venit la spitalul din Brasov, avand bratele pline cu buchete flori. Sustinatorii Andreei Moldovan au incercat, astfel, sa-si manifeste sustinerea fata de aceasta.

Mesajul transmis de unul dintre sustinatorii Andreei Moldovan

Publicitate

Andreea Moldovan nu a ajuns, inca, la Spitalul de Boli Infectioase din Brasov, astfel ca buchetele de flori au fost preluate de unul dintre angajatii spitalului.

Radu Hossu, unul dintre sustinatorii Andreei Moldovan, a precizat, pe pagina personala de Facebook, ca “am fost la Spitalul de Infectioase Brasov. Aici a declarat doamna dr. Andreea Moldovan ca se intoarce. Se intoarce sa-si faca meseria de a ajuta la salvarea de vieti. Azi s-au adunat destul de multe flori pentru doamna doctor si pentru tot personalul medical. Chiar daca ea este inca in Bucuresti, poate ajutati si voi sa ajunga mesajul la ea. Poate se intampla asemenea gesturi in alte orase. In toate ar trebui! Let’s do it”.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.