Imagini greu de privit dupa o alunecare de teren, in Germania. Un crater imens inghite totul in jur

Imagini greu de privit dupa o alunecare de teren, in Germania. Mai multe persoane si-au gasit sfarsitul iar  altele sunt date disparute in Germania in urma unei grave alunecari de teren, produsa dupa intemperii violente care pur si simplu au maturat, vineri dimineata, case dintr-o localitate situata nu departe de Koln.

In Erftstadt-Blessem, “casele au fost luate de ape, iar unele s-au prabusit. Mai multe persoane sunt date disparute”, este mesajul postat pe Twitter de autoritatile districtului.

Purtatoarea de cuvant a declarat pentru AFP ca au fost “confirmate” mai multe decese.

In imaginile surprinse in zona dezastrului si publicate de autoritati se poate vedea un imens crater in care se revarsau cantitati mari de pamant, apa cu noroi si moloz.

Publicitate

Publicitate

“Primim apeluri de urgenta din gospodarii, insa de multe ori interventia nu este posibila”, au explicat autoritatile cu referire la aceasta zona aflata la mai putin de 40 de kilometri de Koln.

Citeste si articolul :   Angela Merkel, avertisment dur: “Ne asteapta luni foarte, foarte grele”

“Casele din Blendem au fost scufundate masiv si unele s-au prabusit. Mai multi oameni sunt dati disparuti. Apelurile de urgenta vin din case, dar salvarea nu este adesea posibila. Reprezentantul nostru in caz de dezastre este la fata locului”, au mentionat autoritatile.

Fotografii: Rhein-Erft-Kreis

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.