Oana Roman s-a intalnit cu tatal sau, Petre Roman. Cum a reactionat fetita cand si-a vazut bunicul

Oana Roman, intanire emotionanta cu Petre Roman. Vedeta a imortalizat momentul si a postat fotografia pe retelele sociale.

Oana a povestit ca fiica ei a fost foarte incantata sa-si vada bunicul. Petre Roman nu si-a vazut de multa vreme nepoata.

Cum s-a fotografiat Oana Roman alaturi de Petre Roman

Publicitate

„Azi ne-am intalnit cu tata. Arata fabulos. Isa a fost tare incantata”, a scris Oana Roman alaturi de fotografia postata pe Instagram.

De curand, Oana Roman a marturisit ca si-ar fi dorit ca tatal ei sa fie mai implicat in viata Isabelei, avand in vedere ca aceasta este fascinata de povestile cu fostul premier.

Vedeta a povestit in podcastul „Fain si simplu” al lui Mihai Morar ca Isabela este de-a dreptul fascinata de „mostenirea istorica” pe care a creat-o Petre Roman si ca si-ar dori sa fie mai prezent in viata micutei.

„Multi ani am crezut ca nu am dreptul sa-i reprosez, pentru ca totul a fost pentru un scop mai presus de noi, dar in adancul sufletului meu tot timpul i-am reprosat ca a pus pe primul plan tara si nu pe mine, asa cum o facuse pana in acel moment. Eu, dintr-o prioritate, am devenit cantitate neglijabila. Nu s-a mai schimbat niciodata nimic. El nu s-a mai concentrat la nimic altceva din acel moment decat la politica. La un moment dat nu am mai putut, iar mama m-a gasit urland la propriu. Le-am spus ca daca nu fac ceva o sa ma piarda. Singura modalitate prin care eu am reusit sa ma vindec a fost sa merg sa-mi iau un caine. Am zis ca daca nu sunteti voi, sa am si eu un suflet langa mine”, a marturisit Oana Roman.

Citeste si articolul :   Oana Roman, despre impacarea cu Marius Elisei. Care a fost, de fapt, adevaratul motiv

Reactia Oanei Roman dupa aniversarea Isabelei.

„In afara de mama pe care a vazut-o pentru ca sta cu noi in casa, niciun bunic nu a fost langa ea, nici macar cu un telefon. Nici bunicii materni, nici bunicii paterni. Nimeni, anul asta, nimeni.

Ok, poate ca nu-ti place de mine, pot sa consider ca nu am fost o fiica buna sau o nora buna, dar copilul asta ce vina are? Sunt sigura ca sunt foarte multi oameni care sunt fix in aceeasi situatie ca mine, nu-i asa? Dar, cum reactionezi intr-o astfel de situatie?

Cum ii explici unui copil ca niciun bunic nu a simtit sa ii dea un mesaj de ziua ei, sa ii spuna «La multi ani»? Nimeni, anul asta, nimeni!…

Eu tot timpul i-am explicat cat de mult tin eu la oamenii astia, cat de importanti sunt oamenii astia. Si ea a ajuns sa ii iubeasca foarte tare pe toti! Cum ii explic eu acuma? Problema mea e ca ati facut sa sufere un copil, care nu merita!

Citeste si articolul :   Mama Oanei Roman a fost externata. Primele imagini cu Mioara Roman

Aveti o problema cu mine! OK! Dar cand e ziua unui copil, da frate, un mesaj!”, a spus Oana Roman pe contul sau de Instagram

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.