Horoscop zilnic, 31 august 2022. Se anunta un nou inceput pentru Varsator

In aceasta zi, trebuie sa finalizati lucrurile principale si importante, precum si sa intalniti pe cineva foarte apropiat si drag.

Berbec

Intreaga lume este asistentul tau in aceasta calatorie. Intelege ca, daca toata viata este un film, atunci tu esti cel care joaca rolul principal in el. Indreptati-va energia catre realizarea celor mai adanci dorinte. Munca grea pe care o depui va da roade in curand! Petrece timp cu mentori si practicieni care te inspira. Daca exista un loc de putere pe care doriti sa-l vizitati, considerati-l o idee buna pentru o vacanta.

Taur

Publicitate

Te simti ca protagonistul balului si te bucuri de toata atentia pe care o primesti in acest moment. Cu toate acestea, multi din jurul tau s-ar putea sa nu realizeze ca doar te joci. Asa ca ai grija sa nu lasi o urma de inimi frante in urma ta. Este o idee buna sa comunicati clar celorlalti ceea ce cautati.

Gemeni

Poate nu trebuie sa fii perfect. Nu mai fi suparat ca nu ai reusit sa fii la inaltimea asteptarilor celorlalti si, in schimb, incepe sa-ti respecti propria cale. Numai tu stii prin ce incercari si necazuri ai trebuit sa treci pentru a ajunge unde esti astazi. Dar nu lasa lipsa ta de empatie si bunatate sa te afecteze. Aminteste-ti ca felul in care se comporta altii nu are nimic de-a face cu tine. Sfat: Respecta-ti propria cale.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 1 iulie 2023. Varsatorul trebuie sa fie mai deschis fata de oameni

Rac

Ce ai de gand sa faci, sa acumulezi bogatii nesfarsite si bunuri materiale? Nu este timpul sa petreci putin si sa te bucuri de fructele dulci ale muncii? Este timpul sa deschideti o sticla de vin si sa aprindeti lumanarea parfumata pe care ati pastrat-o pentru o ocazie speciala. Apropo, acesta este si un moment bun pentru a investi. Sfat: este timpul sa te bucuri de roadele muncii tale.

Leu

Astrele vorbesc despre o recompensa justa pentru eforturile tale. Daca simtiti ca investiti mai mult decat obtineti din afacere, atunci este timpul sa echilibrati lucrurile si sa cereti ce vi se datoreaza. Amintiti-va, modul in care abordati o anumita problema este la fel de important ca si apelul pe care il faceti. Este o idee buna sa te imprietenesti cu tact.

Fecioara

Voalul este ridicat, aducand claritate asupra unor probleme. Nu fi prea emotionat. Permite-ti sa vezi lucrurile asa cum sunt, nu asa cum ai vrea sa fie. Te va ajuta sa realizezi toate modurile in care te-ai tradat. E bine ca nu e prea tarziu.

Balanta

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 6 iunie 2021. Astazi sunt posibile mici certuri

Vorbesti mereu despre ceva nou si intrigant. Dar rar iti tii promisiunile. Astazi, astrele te incurajeaza sa-ti incalci propriile reguli rigide, sa faci ceva nebunesc si haotic si sa faci un pas in necunoscut. Renuntarea la ideea cine ar trebui sa fii te va ajuta sa descoperi darurile ascunse ale sufletului tau. Sfat: este timpul sa va respectati promisiunile pe care vi le-ati facut.

Scorpion

Ai terminat de alergat in cerc. Te-ai saturat sa-ti suporti accidentarea. Acest capitol al vietii tale este dedicat eliminarii dragostei conventionale din meniu. Este vorba despre scufundarea din ce in ce mai adanc in oceanul intimitatii si descoperirea unui univers de posibilitati impreuna. Sfat: explorati vastul univers al posibilitatilor alaturi de cei dragi.

Sagetator

Stelele va cer sa va reconectati cu chemarea dvs. Probabil ca odata ai simtit o dorinta de creativitate, dar ai uitat de mult. Exista ceva frumos care asteapta sa se nasca prin eforturile tale. In plus, vei primi sprijinul comunitatii si al colegilor tai. Asa ca sprijina-te pe ele atunci cand ai nevoie doar de cateva cuvinte de incurajare pentru a merge mai departe. Sfat: esti gata sa creezi ceva frumos.

Capricorn

Poate vrei sa-ti petreci serile ghemuite pe canapea cu cartea ta preferata. Poate ai prefera sa-ti impartasesti dragostea cu cei care au facut intotdeauna parte din lumea ta. Incepe o revolutie interna. Sfat: este timpul sa faceti o alegere informata.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 28 decembrie 2022. Aveti incredere in oportunitatile care va ies in cale

Varsator

Daca gandirea excesiva la orice decizie ar fi un sport extrem, ai lua premiul principal. Trebuie sa te concentrezi asupra ta. Pentru a reveni la momentul prezent, concentreaza-te pe corpul tau si pe respiratie. Daca anxietatea a fost o problema constanta pentru tine, vorbeste cu un terapeut, prieten sau mentor in care ai incredere. Si amintiti-va, sfarsitul este doar un nou inceput. Sfat: Lucrurile se vor imbunatati de aici incolo.

Pesti

Ceata se limpezeste si vezi lucrurile mai clar. Fii atent la informatiile care ti se deschid, in ciuda disconfortului pe care il provoaca in interior. Nu te astepta ca toti cei din jurul tau sa joace pentru echipa ta. Probabil, oamenii carora le este frica de puterea ta vor incerca sa raspandeasca zvonuri despre tine si sa intervina in toate modurile posibile. Sfat: este timpul sa infrunti adevarul.

Publicitate

Publicitate

Autor