Fiecare semn al zodiacului are un obiect norocos: care este al tau?

Obiectul preferat al fiecarei zodii

– Berbec

Iti plac obiectele suvenir care evoca imagini, mirosuri si momente de calitate, dar daca exista un obiect care iti aduce noroc, acesta este pepita de aur. Atingand acest material, vei avea o sansa mai mare de a te conecta cu tine, tinand picioarele pe pamant si de a fi mai aliniat in prezent.

– Taur

Publicitate

Obiectul dvs. de alegere este unul care va va largi perspectivele in managementul afacerii, ajutandu-va in acelasi timp sa va consolidati potentialul intrinsec. Acest obiect fetis este elefantul. Insotindu-va, acest talisman va va aduce intelepciune si discernamant.

–  Gemeni

Cheia este obiectul tau preferat. Rotind-o in palme pana se incalzeste, te ajuta sa te simti mai bine.

– Rac

Oricat de creativ esti, este vedeta noptii care iti da putere si te inspira. Vorbim, evident, despre Luna si despre impactul ei semnificativ asupra mintii tale. Ca un farmec norocos, poti purta o jumatate de luna pentru a-i proteja pe cei dragi si o luna rotunda pentru a-ti imbunatati relatia cu ceilalti.

Citeste si articolul :   Aceasta este luna lor din an. Zodiile care vor avea parte de noroc si fericire in AUGUST

– Leul

Obiectul tau preferat este steaua. Va ajuta sa va ghidati pe calea pe care doriti sa o parcurgeti. Te lumineaza si te ajuta sa fii in ton cu ceea ce cauti: ordine si miscare.

– Fecioara

Mascota ta reprezinta o bufnita. Pe masura ce o tii  cu mainile in timp ce soarele apune, raspunsurile la unele dintre intrebarile tale s-ar putea sa ti se prezinte intr-un fel sau altul.

-Balanta

Puteti purta un pandantiv in forma de inima pentru a va proteja viata de familie . Intr-adevar, simbolul inimii te ajuta sa ai mai mult noroc in dragoste si sa perpetuezi legaturile care te unesc de jumatatea ta.

– Scorpionul

Un obiect preferat pentru tine ar putea fi, de exemplu, o potcoava metalica. In momentele de superstitie, apuca-te de ea pentru a te simti protejat de vibratiile negative .

– Sagetator

Obiectul tau preferat este cel care permite vietii sa continue sa orbiteze in jurul tau, fie prin prezenta prietenilor tai, fie prin relatia ta cu familia. Acest obiect este gandacul . Il poti purta ca pandantiv pentru a promova longevitatea si fidelitatea in dragoste.

Citeste si articolul :   Horoscop saptamanal 7-13 iunie

– Capricorn

Esti o persoana care inainteaza incet, dar sigur spre obiectivele sale si asta cu toata nepasarea. Obiectul care iti corespunde este broasca testoasa. Datorita acesteia, ramai conectat la ceea ce conteaza in timp ce promovezi manifestarea iubirii in viata ta.

– Varsator

Ingerul este norocul tau. Lasa-l sa te insoteasca in viata de zi cu zi, astfel incat puterea sa protectoare sa actioneze asupra ta. Pentru ca el sa va vegheze in continuare, este important sa mentineti o comunicare frecventa cu el. De asemenea, va invita sa va cautati propria intuitie in momente de indoiala.

– Pesti

Obiectul tau preferat iti evidentiaza farmecul si gratia si de aceea aceasta este leul  pentru tine. Ar fi, de asemenea, protector impotriva minciunilor.

Publicitate

Publicitate

Autor