3 semne zodiacale care vor avea o vara fericita inainte

Vara este oficial cu noi. Sezonul este asociat cu multe emotii placute – vacante la malul marii, vacanta la munte sau la tara, mai multe intalniri cu prietenii in aer curat, vreme buna, nopti calde de vara cu cei dragi in parc, cocktailuri, inghetata, zambete, valuri. Iata semnele zodiacale pentru care acest sezon va fi cu adevarat magic

 Leu

Vara aceasta este cu siguranta a lor! Incepeti sa faceti planuri cat mai curand posibil. Pe 27 iunie, planeta iubirii Venus intra in semnul lor si ii incarca cu mare pasiune. Leii vor deveni si mai indrazneti, isi vor arata si isi vor exprima dragostea, vor avea o viata sexuala incitanta si vor arata entuziasm. In timpul sezonului Leului (22 iulie – 21 august) vor fi in apele lor si vor fi bine. Mercur va fi in Leu in perioada 27 iulie – 10 august, iar apoi aceste semne zodiacale nu vor avea nicio problema in exprimarea a ceea ce gandesc .

Varsator

Se vor simti fericiti in aceasta vara. Sunt semnul opus Leului, dar planetele din Leu le vor aduce mult noroc, pentru ca astfel Varsatorul poate gasi in sfarsit echilibru si se poate simti mai bine. Natura salbatica, pasionala si extrovertita a Leului se potriveste cu unele dintre calitatile Varsatorului – vointa puternica, inima si chiar faptul ca sunt putin mai retrase. Varsatorii vor gasi o modalitate de a fi ei insisi, dar si de a fi mai deschisi lumii, de a lupta pentru ai lor.

Capricornul

O vara incredibil de incitanta si frumoasa pentru ei. In timpul sezonului, vor simti mai multa caldura si tandrete, iar acest lucru ii va face sa se inmoaie – in general, Capricornii sunt mai reci, mai stricti si mai indepartati. Mercur va fi in Rac intre 11 si 26 iulie si in aceasta perioada aceste semne ale zodiacului vor deveni mai amabile si mai moi. Venus va fi in zodia Fecioarei in perioada 21 iulie – 15 august, ceea ce va permite Capricornilor sa se exprime mai clar, sa vorbeasca despre dorintele lor – materiale, sexuale si romantice. Vara le ofera multa fericire.

Autor