Solstitiul de Vara 2021. Magie pentru sase semne zodiacale

Solstitiul de vara este momentul perfect pentru a trece la noi obiective. In aceasta perioada, focul si apa capata proprietati miraculoase. Astrologii au prezis modul in care cea mai lunga zi a anului va afecta reprezentantii cercului zodiacal al acestor elemente.

Potrivit astrologilor, solstitiul este momentul in care o persoana se deschide cel mai usor la tot ceea ce este nou si pozitiv.

Solstitiul de vara ii va afecta cel mai favorabil pe reprezentantii celor sase semne zodiacale.

Asadar, Berbecul se va putea reincarca cu energie, astrologii recomanda inceperea cautarii pentru tine si afacerea ta – in aceasta vara vei avea noroc in cariera. Cu toate acestea, incearca sa-ti tii emotiile sub control in orice moment.

Publicitate

Pentru LEU va fi o buna oportunitate de a gasi un echilibru intre autoevaluare si evaluare de catre alti oameni, sa scapi de complexe. Astrele va sfatuiesc sa va schimbati stilul de comunicare si nu veti observa cat de repede viata incepe sa se imbunatateasca.

Pentru SAGETATOR, a sosit momentul sa-ti definesti prioritatile si sa mergi mai repede catre obiectivul tau- este mai aproape decat credzi acum. Depune mai multa perseverenta si fii atent financiar in aceasta vara si vei obtine in curand ceea ce-ti doresti. Este momentul sa profiti de inspiratie si oportunitatea de a-ti realiza visurile.

Citeste si articolul :   Ce semne zodiacale se pot imbogati in octombrie 2021 si cum sa nu-ti ratezi sansa de fericire

Solstitiul de vara are loc in prima zi a tranzitiei Soarelui in zodia Racului , deci aceasta va fi o perioada fericita pentru reprezentantii zodiei. Racii merita o vacanta: distreaza-te si bucura-te de viata. Lunile de vara vor avea succes pentru toate domeniile vietii, nu rata de data aceasta. Mercur in zodia ta va fi, de asemenea, in armonie cu Marte-Neptun din Pesti, care ar putea oferi multa inspiratie in viata ta pe termen lung.

Pentru Scorpioni, exista o perioada de vindecare spirituala si liniste. Amintiti-va, aveti ceea ce altii nu pot. Angajeaza-te in auto-dezvoltare si fii mai increzator in tine – in curand viata ta se va schimba in bine.

Solstitiu de vara va trezi creativitatea Pestilor . Pe langa faptul ca este cea mai lunga zi a anului in emisfera nordica, involburata de bucurie si inspiratie de vis, solstitiul il aduce pe Marte apropiat de planeta ta guvernatoare – Neptun . Concentreaza-te asupra activitatii, hobby-ului preferat si, in scurt timp, veti obtine rezultate uimitoare. Pregateste-te sa-ti imbratisezi succesul pe care il meriti.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.