Horoscop Rusalii 2021. Ielele pun la incercari grele trei zodii, dar tot raul e spre bine

Horoscop Rusalii 2021. Sarbatoarea Rusaliilor se intinde pe o perioada de 2 zile, 21 si 21 iunie. In unele zone, aceasta sarbatoare dureaza chiar si 7- 8 zile.

Din batrani, se spune ca cine nu va respecta sarbatoarea Rusaliilor va avea de-a face cu Ielele, spirite malefice.

Echipa Fabricatinromania.info va doreste ca Sarbatoarea de Rusalii sa va aduca numai impliniri, liniste si lumina in suflete!

Horoscopul de Rusalii. Sa vedem ce ne spun astrele.

Horoscop de Rusalii – Berbec

Luna Plina a lasat urme pentru nativii zodiei Berbec. Urmeaza 2 zile in care nu se simt in apele lor si nimic nu se leaga. Cuvantul cheie este RABDARE. Sfatul astrologului: Nu luati hotarari la nervi.

Publicitate

Horoscop de Rusalii – Taur

Pentru nativii Taur, se dezleaga un mister din trecut care v-a facut mari probleme. In sfarsit soarele rasare si pe strada voastra. Putina atentie la visele din noaptea de duminica spre luni. Astrele incearca sa va transmita ceva.

Horoscop de Rusalii – Gemeni

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 22 august 2020. Gemenii reusesc in tot ce isi propun

Ca si Berbecii, Gemenii trec printr-o perioada agitata, au nevoie de spatiu, vor sa plece departe. Inca nu a venit momentul pentru calatorii. Luni vin vesti pe seara si lucrurile se schimba in bine. Calm si rabdare, vin zile bune.

Horoscop de Rusalii – Rac

Racii sunt vedete de Rusalii. Parca le pune Dumnezeu mana in cap. Daca nu curge, pica. Sunteti un pic cu capul in nori, dar nu e de la vreme, e de la Cupidon. Cei singuri isi pot intalni sufletul pereche.

Horoscop de Rusalii – Leu

Leii se simt incatusati. Usurel ca nu sunteti in cusca. Duminica scapati de sub influenta Lunii Pline in Sagetator si noi drumuri se deschid. Important este sa fiti atenti la semnele trimise de Univers.

Horoscop de Rusalii – Fecioara

Pentru Fecioare, perioada grea inca nu se termina. O restanta din trecut bate la usa. Adevaruri dureroase ies la iveala si va dau viata peste cap. Strangeti din dinti si recunoasteti ceea ce ati gresit sau iertati pe cei care v-au gresit.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 21 mai 2023. Probleme pe plan financiar pentru Rac

Horoscop de Rusalii – Balanta

Balantele au probleme de sanatate. Totul se manifesta pe fondul oboselii si a stresului din ultima vreme. Incercati sa va odihniti mai mult. Nu va mai ganditi la trecut, viata inseamna acum si aici.

Horoscop de Rusalii – Scorpion

Pentru nativii Scorpioni ploua cu fericire. Au noroc pe toate planurile. Aveti carti bune, grija cum le jucati la masa vietii. Usoare indispozitii in cursul zilei de luni.

Horoscop de Rusalii – Sagetator

Sagetatorii nu sunt in apele lor. Atentie la discutiile cu cei apropiati. Riscati sa spuneti cuvinte prea dure(diplomatia nu e punctul vostru forte), iar cei din jur le vor simti ca pe niste sageti ascutite. Nici la capitolul bani nu stati extraordinar. Una peste alta, luna iunie nu e pentru spiritul vostru libertin.

Horoscop de Rusalii – Capricorn

Capricornii se gandesc cum sa faca bani. E timplul sa va relaxati si sa lasati grijile pentru mai tarziu. Aveti o perioada frumoasa in relatia cu familia si prietenii. Acceptati orice iesire din rutina

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 20 noiembrie 2021. Balanta are o oportunitate in ceea ce priveste locul de munca

Horoscop de Rusalii – Varsator

Pentru nativii acestei zodii, se deschid noi orizonturi. Vestile bune curg in zilele urmatoare. Depnde doar de voi ce alegeti. O oferta noua pentru un loc de munca, o marire de salariu, ceva se intampla si scapati de grija banilor.

Horoscop de Rusalii – Pesti

Pestii trec printr-o perioada confuza. Nu luati decizii pripite, puteti regreta. Luni, lucrurile se linistesc si incep sa intre pe fagasul normal. S-ar putea sa primiti o vizita neasteptata, dar benefica pentru viitorul vostru.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.