Horoscop cu Neti Sandu. Ploua cu vesti bune pentru trei zodii

Horoscop 8 septembrie, cu Neti Sandu. Astrologul aduce vesti bune de la astre. Ce zodii au noroc astazi, potrivit stirileprotv.

BERBEC

Se poate sa mai faceti un pas catre persoana care v-a atras atentia si sa iesiti la cafea ca sa aflati mai multe despre ea. Va puteti lansa intr-o noua provocare profesionala si sa ridicati stacheta, sa cereti mai multi bani, daca CV-ul va permite.

TAUR

Publicitate

Voi va simtiti capabili sa lucrati si in paralel, poate pentru ca v-ati descoperit un hobby care aduce si bani. O sa faceti mai multe lucruri deodata pentru ca toata lumea vrea ceva de la voi si aveti disponibilitate pentru toti, numai sa v-ajunga timpul.

GEMENI

O sa puteti intalni persoana potrivita daca va doriti un partener de viata si o sa va armonizati in timp, fara mari probleme. Va puteti pune casa la punct, ca-ncepe scoala si faceti niste modificari sa creati spatiu de studiu, de joaca si sa va-ngrijiti si de voi, neaparat.

RAC

Citeste si articolul :   Neti Sandu vine cu vesti noi de la astre. Karma buna pentru cateva zodii

Vi se propune o colaborare si daca stati bine cu timpul o sa va dati acceptul. Inca n-ati renuntat la ideea cu mutatul in alta casa, macar pan-o renovati pe-a voastra, daca nu cumva o sa va cumparati alta noua.

LEU

O sa va strangeti cativa prieteni sa puneti la cale un proiect de timp liber si o sa va bucurati de un reviriment pe termen mai lung. Ati putea cere niste bani in plus la salariu si puteti munci oricat de mult, nu pretindeti sa vi-i dea degeaba, dar vedeti si daca sunt in toane bune sefii.

FECIOARA

Se-anunta bani si poate fi chiar o marire de salariu sau poate vindeti ceva si se-aduna banii in cont. Voi va aflati intr-un varf de forma si o sa puteti face multe dintre lucrurile pe care vi le-ati propus in ultima vreme si care vor fi tot atatea reusite.

BALANTA

O sa va bucurati de atentie din partea cuiva care stie cum sa va cucereasca pentru ca-i pasa de voi. V-ati putea orienta spre niste afaceri care sa v-aduca profit si sa gasiti si alte oportunitati prin care sa va faceti cunoscute calitatile.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 19 august 2023. Norocul este de partea Leului

SCORPION

Ar fi ideal sa va faceti un set de analize medicale sa nu va treziti cu surprize si sa dati din colt in colt daca e ceva. O sa va puteti asocia cu niste oameni care gandesc la fel ca voi si au acelasi stil de lucru, va si completati pe anumite segmente si o sa fie cu succes.

SAGETATOR

Vi se propune o colaborare, poate fi in particular si sa va asortati de minune cu toti colaboratorii si sa dati lovitura pe o piata. Se pare c-o sa va relansati cu ceva care o sa va faca reclama si o sa vindeti produsul respectiv, asta dupa ce-ati mai incercat si n-a mers.

CAPRICORN

Poate o sa reusiti sa semnati un act de proprietate si sa scapati de niste alergatura, sa va vedeti de alte treburi importante. V-ati putea bucura de o notorietate pentru care ati muncit de-a lungul anilor si care abia acum e apreciata, ca se cere mai mult ca oricand ceea ce vindeti.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu. Se intampla lucruri frumoase pentru trei zodii

VARSATOR

O sa va faceti timp sa iesiti pe la evenimente ca puteti fura o idee, sa aveti vreo revelatie la vederea unei expozitii. Poate va scoateti banii incat sa v-ajunga si pentru o plecare intr-un du-de vino, la sfarsit de saptamana ca sa va puteti revigora.

PESTI

Va bate gandul sa reluati o plangere, sa va cereti drepturile in instanta si sa restabiliti adevarul. O sa va reganditi strategia monetara, mai cereti un sfat avizat, va mai consultati cu familia si o sa luati o decizie de comun acord cu ai vostri in ce sa investiti banii.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.