Previziuni astrale 25 august 2020, cu Neti Sandu. Vesti bune pentru Scorpioni

Previziunile zilei de marti, cu Neti Sandu. Astrologul ne prezinta horoscopul zilnic, 25 august 2020. Afla ce vesti au astrele pentru zodia ta:

“HOROSCOP 25 AUGUST BERBEC.

Publicitate

O sa bateti pe la niste usi ca sa luati ok-ul pentru un proiect de la care aveti mari asteptari din punct de vedere financiar. Va luptati pe mai multe fronturi si o sa si aveti rezultate favorabile, c-ati acumulat experienta si stiti cum sa procedati, si cu cine sa va asociati la treaba.

HOROSCOP 25 AUGUST TAUR

Publicitate

Se poate sa apara un copil in familie si sa faceti pregatiri intense, c-o s-aveti nevoie de spatiu. Poate reluati o negociere ca sa va lamuriti daca sunt sanse sa va acomodati in acest parteneriat, sau poate-ncercati pe cont propriu, dac-aveti curaj.

HOROSCOP 25 AUGUST GEMENI

Poate mai aveti cateva zile de concediu si o sa vi-l petreceti pe undeva mai departe de casa, si de lume, sa aveti spatiu si aer curat. Poate sa fie o perioada mai banoasa si sa faceti niste achizitii, va pregatiti de scoala, gradinita copiilor si o sa va organizati timpul si banii.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 6 septembrie 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

HOROSCOP 25 AUGUST RAC

Vin ceva bani si o sa acoperiti toate cheltuielile, o sa faceti tot posibilul sa achitati rate, facturi si alte angarale, deloc putine. E un suflu de prospetime la voi, si o sa se vada si la infatisare si la modul vostru de a fi, relatia cu ceilalti va fi mult imbunatatita si o s-aveti accese de sinceritate.

HOROSCOP 25 AUGUST LEU

Parca tot o sa mai fie mult de munca pana sa vina si promovarea sa capatati o functie, dar perspectiva exista. O sa va targuiti cu diversi angajatori pana sa alegeti ce vi se potriveste si se poate sa aveti, o perioada, doua joburi, niste colaborari care sa va rotunjeasca veniturile.

 

HOROSCOP 25 AUGUST FECIOARA

Poate faceti o investitie cu banii stransi, dati avansul pentru o casa, cereti si un credit, sau poate va luati o masina. Va reusesc initiativele, puteti semna contracte, va parvin si lucrurile la care nu v-ati fi asteptat, bani, si alte avantaje care-or sa va scoata dintr-o incurcatura.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 11 februarie 2023. Ziua trebuie petrecuta cu cei dragi

HOROSCOP 25 AUGUST BALANTA

Relatia cu partenerul de cuplu se poate sa nu mai aiba suisuri, coborasuri, doar asta o va intari si veti ramane impreuna. V-ati putea gasi ceva nou de lucru si sa faceti rost de bani ca sa rezolvati problema locuintei pe care vreti s-o renovati, ori va cumparati alta.

HOROSCOP 25 AUGUST SCORPION

Va cauta cineva care-si doreste sa petreceti mai mult timp impreuna, pentru ca se intrevede o relatie stabila. O sa va puteti echilibra din punct de vedere financiar si o sa stiti ce planuri sa va faceti pentru perioada care urmeaza si-o sa va consultati si cu partenerul de cuplu.

HOROSCOP 25 AUGUST SAGETATOR

Poate-ati gasit ceva scump de cumparat, va bucurati si de preturi rezonabile, c-or fi reduceri si faceti un chilipir. Se estimeaza o repunere in centrul atentiei, si o sa va puteti vinde produsele la care ati lucrat, sau sa primiti oferte de lucru.”

Citeste mai multe pe Stirileprotv

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.