Horoscop de week-end, cu Neti Sandu. Zodiile care isi intalnesc fericirea

Horoscop cu Neti Sandu. Astrologul ne aduce previziunile astrale pentru acest weekend. Afla ce ti-au pregatit astrele.

“HOROSCOP BERBEC

Ar trebui sa fiti mai toleranti, delicati in relatia cu partenerul de cuplu sa nu iasa scantei, ca dragoste exista. E ceva nou de lucru la serviciu, poate aveti un gand si cu scoala, sa luati niste cursuri, chiar si online ca sa fiti in pas cu ce se cere in momentul de fata.

HOROSCOP TAUR

Se poate sa-ntalniti pe cineva care sa fie genul vostru si o sa va armonizati, o sa se simta compatibilitate. O sa puneti creativitatea in functiune si or sa iasa lucruri de valoare din mainile voastre, o sa simtiti nevoia sa va exprimati si altfel.

HOROSCOP GEMENI

Se pare c-o sa va pregatiti de o escapada macar pentru o zi, sa faceti plaja, baie in mare, sau sa revedeti muntele. Poate redecorati apartamentul, faceti niste schimbari, aruncati lucrurile invechite, care nu va mai sunt de folos si o sa le faceti o bucurie alor vostri.

HOROSCOP RAC

Poate le-ati promis copiilor ca-i duceti intr-o plimbare acolo unde si-au dorit demult si o sa va tineti de cuvant. Sunt chestiuni birocratice de care trebuie sa va achitati urgent si sa incheiati niste situatii ca sa puteti da drumul unor proiecte care asteapta de ceva vreme.

Citeste si articolul :   Horoscop iulie pentru fiecare semn zodiacal

HOROSCOP LEU

Poate va repeziti la malul marii, sau o zi, doua, la munte ca sa va aerisiti si daca efortul nu e prea mare. Sunt niste acte de dus si de luat de la semnat, dar poate le scanati si primiti o semnatura electronica – asta ca sa scutiti din drumuri, timp, cozi.

HOROSCOP FECIOARA

Vi se propune o forma de colaborare si daca nu sunteti prinsi cu alte treburi o sa va implicati, c-or sa vina bani. O sa le dati de capat situatilor complicate, puteti demara si lucruri noi care sa va puna in lumina reflectoarelor si sa va restartati.

HOROSCOP BALANTA

E cineva care vrea sa petreceti cateva ore impreuna, poate iesiti la o plimbare si puneti tara la cale. Se poate sa va luati un mic respiro si sa ajungeti si la malul marii, sau altundeva, ca sa fiti mai detasati atunci cand veti lua decizii.

HOROSCOP SCORPION

Poate va-ngrijiti si de scoala, gradinita copiilor si le luati tot ce trebuie ca sa intre si de acasa online, si poate si voi aveti nevoie. O sa iesiti la rampa cu ceva nou si o sa va descurcati frumos, or sa fie si niste oameni care sa va sprijine si va fi un progres.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 12 iunie 2023. Capricornul isi va indeplini dorintele

HOROSCOP SAGETATOR

Poate le organizati copiilor o zi de nastere, o plimbare in parc, la padure, sa se miste un pic, si sa aiba spatiu de miscare. O sa fiti prinsi cu tot felul de treburi, nimic insa din cale afara de solicitant si o sa puteti si pleca intr-o excursie.

HOROSCOP CAPRICORN

O sa va puteti duce intr-o vizita in afara orasului, sau va duceti sa revedeti marea, ca v-a lipsit. Se poate sa va ocupati de casa, de reparatii, curatenie, dati o zugraveala poate, si le mai cereti ajutorul alor vostri, sa nu va luptati singuri cu toate.

HOROSCOP VARSATOR

O sa reusiti sa va-ntelegeti cu partenerul de cuplu care a avut sa va reproseze cate ceva si comunicarea o sa mearga ca unsa. O sa va ganditi pana luni daca semnati un contract de munca sau asteptati ceva mai bun, ca nu pareti convinsi de oferta.

HOROSCOP PESTI

Poate va faceti curaj sa va duceti la un interviu, c-ati dat de un job care vi se potriveste si e la mare cautare in perioada asta. Cheltuilelile par sa nu se mai termine si-atunci trebuie avut grija sa nu ramaneti in pana de bani, s-aveti tot timpul o rezerva, chit ca bani or sa mai intre.”

Autor