Horoscop 17 august 2020, cu Neti Sandu. Cine incepe saptamana cu dreptul

Horoscop cu Neti Sandu. Celebrul astrolog vine cu vesti pentru toate zodiile. Afla din randurile de mai jos ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de luni.

HOROSCOP BERBEC

Relatia cu partenerul de cuplu promite sa se-aseze, dar or sa mai fie urcusuri si coborasuri pana la sfarsitul anului. O energie debordanta si o sa puteti face mult mai multe lucruri decat credeti si rezultatele or sa se vada si acum si anul viitor.

HOROSCOP TAUR

Publicitate

Poate semnati niste acte imobiliare, platiti vreo rata, sau mai multe, practic rezolvati niste probleme care treneaza de multa vreme. Voi e bine sa va dozati eforturile ca sa va economisiti energia, sa va pastrati sanatatea, s-aveti grija si de ai vostri, sa va puneti cu totii la adapost din punctul asta de vedere – al sanatatii.

HOROSCOP GEMENI

Poate va faceti programul in functie de preferintele copiilor, sa-i rasfatati un pic, sa-i duceti in parc, intr-o excursie, pe la muzee, la zoo. Se poate sa va preocupe un domeniu de studiu si sa va inscrieti la o forma de invatamant – probabil online si o sa va placa, o sa asimilati frumos materia.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 7 august 2022. Ziua aduce vesti bune pentru Pesti

HOROSCOP RAC

Poate bateti palma pentru un contract avantajos si o sa fie cu multa munca si stres, dar o sa luati si bani ca lumea. Se-anunta bani, se poate sa castige si partenerul mai mult si sa aveti un fond de rulment din care sa luati atunci cand aveti nevoie.

HOROSCOP LEU

Se poate sa luati o suma de bani de pe urma unor activitati colaterale si sa va echilibrati din punct de vedere financiar. Noutati, aflati raspunsurile la cererile pe care le-ati formulat mai de mult si o sa stiti ce-aveti de facut pe directia profesionala, ca sa excelati.

HOROSCOP FECIOARA

E momentul sa lichidati problemele trecutului si sa deveniti niste oameni liberi, cu constiinta usoara, ca sa dati drumul proiectelor noi. Va pregatiti de schimbari – acasa, faceti niste reparatii, poate zugraviti, luati aparatura noua si e posibil sa va schimbati si masina, la o adica.

HOROSCOP BALANTA

Se poate sa va gasiti o colaborare si care sa nu va solicite din cale-afara, in schimb sa va salveze din punct de vedere financiar. E de insistat si online ca sa luati niste aprobari, sa rezolvati problema actelor si poate le si trimiteti documentele personale, autentificate ca sa vi se valideze un statut.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 13 ianuarie 2023. Racul trebuie sa se puna pe primul loc

HOROSCOP SCORPION

Se poate sa primiti o invitatie la un eveniment care va poate fi rampa de lansare pentru multi dintre voi si sa fie, intr-adevar un succes. Se fac niste evaluari la voi la serviciu si o sa luati un calificativ de top, cu care puteti candida la o functie – si o sa fie o upgradare.

HOROSCOP SAGETATOR

E cineva plecat departe si care-asteapta sa va-ntalniti si daca momentan e imposibil sa va deplasati, poate vine persoana respectiva la voi. O sa legalizati o situatie, si-o sa puteti incepe un alt proiect care sa va propulseze si pe voi in cariera, sa va detasati de marea masa a colegilor de breasla.

Citeste mai multe pe Stirileprotv

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.