O tanara de 19 ani, fara permis, a ucis doua persoane nevinovate

Accident grav in Arges. Inconstienta maxima la o tanara de 19 ani. Fata a condus fara carnet a ucis sambata seara doi soti care circulau regulamentar pe o sosea din judetul  Arges. Tanara nu a acordat prioritate masinii in care se aflau cele doua persoane.

In urma impactului, ea si fetita ei de doar 2 ani, pe care o avea in masina, au fost ranite.

Politistii au retinut-o pe tanara pentru 24 de ore si o este cercetata pentru ucidere din culpa si conducere fara permis.

Accidentul s-a petrecut pe drumul judetean din localitatea Ratesti, Arges. Tanara a luat masina partenerului ei si a iesit la plimbare impreuna cu fiica sa de numai 2 anisori.

Publicitate

Publicitate

Cum s-a produs accidentul

Tanara nu a acordat prioritate autoturismului care circula regulamentar si in care se aflau doi soti din Gaesti. A intrat in plin in masina si a proiectat-o direct in gardul unei familii. In urma impactului, barbatul de 62 de ani, care se afla la volan, a decedat pe loc.

Citeste si articolul :   Tratamentul pentru COVID-19 care s-a dovedit eficient in intreaga lume a inceput sa fie folosit si in Romania.

“La fata locului, echipajele ajunse au gasit doua persoane incarcerate, una decedata, fara functii vitale si cu rani grave, iar pasagera era in stare grava”, a declarat Ionut Tunaru, purtator de cuvant ISU Arges

Sotia barbatului care conducea masina, o femeie de 58 de ani, a decedat peste noapte la spital din cauza ranilor foarte grave.

Tanara este cercetata in stare de libertate

Atat tanara de 19 ani, cat si fetita ei de 2 ani, au ajuns la spital cu rani usoare.

”Politistii au intocmit dosar penal pentru infractiunile de conducere fara drept, vatamare corporala din culpa si ucidere din culpa”, a spus purtatorul de cuvant IPJ Arges

Procurorii care au preluat cazul au decis in final ca tanara care a provocat accidentul sa fie cercetata sub control judiciar.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.