Care este starea de sanatate a sotiei tanarului de 29 de ani care s-a stins in cumplitul accident de la Ploiesti

Accident teribil! Un tanar de 29 de ani din Ploiesti transmitea un videoclip live pe Facebook in momentul in care autoturismul condus de sotia sa a fost spulberat de un tren.

Tavy Pustiu, barbatul in varsta de 29 de ani nu se afla la volan. Sotia sa este singura persoana care a supravietuit. In momentul de fata, femeia este internata in stare foarte grava.Din informatiile primite de la autoritati, femeia care conducea nu s-a asigurat la trecerea la niveul cu calea ferata din zona Obor, din Ploiesti.

In imagini se poate observa cum Tavy Pustiu a vazut trenul de pasageri in ultima clipa, insa era prea tarziu pentru a-si mai avertiza sotia.

Publicitate

Autoturismul a fost tarat cativa metri, iar ambulantele au venit imediat, insa nu s-a mai putut face nimic pentru Tavi Manelistul. Tanarul era interpretul unei formatii de muzica din Ploiesti si mergea des sa cante la diverse evenimente.

Citeste si articolul :   S-a emis ordonanta militara 3. Restrictiile incep de acum

Tanarul a murit pe loc iar sotia lui, Monica a fost dusa in stare grava la spital. La scurt timp insa, a aparut vestea ca si ea s-a stins.

Care este starea femeii

Dupa ce au aparut unele zvonuri ca si Monica a decedat, rudele lui Tavy au transmis un mesaj public. Acestia au clarificat totul despre starea Monicai si i-au rugat pe oameni sa fie alaturi de ea.

„Ma oameni buni am vazut ca multa lume spune ca a murit si Monica, nevasta lu Tavy. Nu a murit rugati-va pentru ea sa o vindece Dzeu va rog din suflet, rugati-va pt ea. Sa va asculte Dzeu rugaciunea sa puna Dzeu mana pe ea si sa-i dea vindecare”, este mesajul postat.

Tanara se afla in stare grava dar a fost stabilizata de medici, potrivit rudelor.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.