ULTIMA ORA: Cutremur in Romania. Unde a avut loc si ce magnitudine a avut

Un cutremur cu magnitudinea 3,4 pe scara Richter s-a produs, marti, la ora locala 11:02, in zona seismica Vrancea, judetul Vrancea, conform informatiilor publicate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP).

Seismul a avut loc la o adancime de 113 kilometri si s-a resimtit in apropierea urmatoarelor orase: 91 km est de Brasov, 92 km sud de Bacau, 105 km vest de Galati, 106 km nord-est de Ploiesti, 108 km nord-vest de Braila, 155 km nord de Bucuresti, 170 km sud de Iasi, 179 km nord-est de Pitesti, 203 km est de Sibiu si 213 km sud-vest de Chisinau.

Potrivit datelor centralizate, in decursul lunii martie, in Romania au avut loc in total 18 cutremure cu magnitudini cuprinse intre 2 si 4,4 pe scara Richter.

Cel mai semnificativ seism din acest an s-a produs in data de 31 ianuarie, in judetul Vrancea, la o adancime de 121 km, si a avut o magnitudine de 5,2 pe Richter. Cutremurul a fost simtit si la Bucuresti, precizeaza stirileprotv.ro.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.