Horoscop cu Neti Sandu. Vesti grozave pentru zodii

Horoscop 4 septembrie, cu Neti Sandu. Astrologul PRO TV are vesti importante pentru zodii. Afla ce ti-au prergatit astrele.

BERBEC

O relatie mai veche se poate resuscita si sa va mearga bine ca a-nteles fiecare unde-a gresit si remediati.
E o intalnire amicala care va pune in tema cu ce ati putea lucra – in particular – in viitorul apropiat si puneti cap la cap detaliile, ca sa fie totul structurat.

TAUR

Publicitate

Desi n-oti fi gresit cu nimic partenerul de suflet invoca niste motive de discutie si o sa-ncercati sa va disculpati. Sunt niste treburi pe-acasa, poate chiar aveti musafiri si o sa va bucurati de prezenta lor ca le-ati dus dorul si nu mai stiati nimic de soarta lor.

GEMENI

Parc-ar mai fi niste treburi pe-acasa de terminat, dar o s-o si zbughiti la plimbare, ca n-aveti chef de stat in casa.
Se poate s-aveti o revelatie, sa intelegeti ce anume va leaga de cineva pe care l-ati intalnit recent si sa se cimenteze, frumos, relatia de cuplu.

RAC

Poate va treziti cu niste bani in cont si o sa le faceti cinste alor vostri, ii scoateti la un suc, o inghetata, la terasa. Poate va luati o noapte de cazare la munte sau la malul marii sa lasati grijile, sa scapati de ele si sa va oxigenat plamanii cu aer proaspat.

Citeste si articolul :   Horoscopul saptamanii 16-22 ianuarie: ce va asteapta IN ACEASTA SAPTAMANA

LEU

Chiar si fara vreun motiv anume o sa primiti ceva in dar, o sa va bucurati de atentia si de admiratia cuiva si asta o sa va-ncante. Se poate sa va duceti la o zi de nastere si sa va intretineti cu prieteni vechi, dar si cu unii pe care-i veti cunoaste si cu care veti pastra legatura.

FECIOARA

Se poate sa valorificati niste lucruri din casa, e posibil sa primiti si o datorie inapoi si s-aveti bani de buzunar. O sa faceti si treaba, o sa mai mergeti si in cate o vizita ca sunt prieteni pe care nu i-ati mai vazut de multa vreme si o sa va deconectati.

BALANTA

Poate veti reusi sa duceti la alt nivel comunicarea cu partenerul de cuplu, si o sa va ganditi si la casatorie, la copii. Va deplasati cu usurinta, poate mai aveti si treburi de serviciu, printre picaturi, si o sa va duceti si la vreun eveniment festiv, o nunta, un botez.

Citeste si articolul :   Neti Sandu, previziunile astrale pentru astazi.

SCORPION

Vi se propune un dus-intors cu o destinatie turistica si daca sunteti in forma o sa acceptati. E de iesit pe undeva, poate si la o plimbare cu bicicleta, cu rolele, cu skate-ul, putina miscare v-ar aduce si mai multa inspiratie si va fi revigorant.

SAGETATOR

O preocupare de timp liber v-ar dezmorti si i-ati ajuta si pe copii sa practice un sport si sa-i supravegheati. Aveti unde sa va duceti si cu cine, poate fi un spectacol la care sa luati si voi parte, si sa afle lumea despre voi, sa fie momentul vostru de emancipare.

CAPRICORN

E posibil sa vina cineva de departe si sa va faceti programul in functie de musafiri, dar o sa fie distractiv. O sa le faceti pe plac alor vostri si o sa dati o fuga la munte, ori la mare, daca e preferata celor dragi si va puteti intoarce si la noapte dar si maine seara.

VARSATOR

S-ar putea sa faceti cunostinta cu cineva care se va apropia din ce in ce de voi si o sa iasa o relatie trainica. Va scoate in oras cineva care asteapta un raspuns de la voi si nu mai are rabdare, vrea sa stie ce-aveti de gand cu relatia voastra – ca de voi depinde.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 1 august 2021. Racul trebuie sa se pregateasca pentru urmatoarea perioada

PESTI

O reusita in plan financiar – primiti confirmarea ca v-au intrat banii si ca afacerea e lansata la apa. Sunt chestiuni importante pe care le puteti discuta la o masa undeva, cu niste parteneri de afaceri si sa-ncepeti un proiect care sa v-aduca mari profituri anul viitor.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.