Previziuni astrale, 31 octombrie 2020, cu Neti Sandu. Reusite mari pentru Sagetatori

Previziuni astrale, 31 octombrie 2020. Neti Sandu vine cu vesti pentru fiecare zodie. Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de sambata.

“BERBEC

Poate va suna cineva care vrea sa va asociati in vederea unui proiect de amploare care v-ar aduce profit serios. Le-ati ramas datori unor prieteni, rude, cu o vizita, si o sa le faceti o surpriza, treceti si pe la ei, ca sa mai povestiti ce-ati mai facut si le duceti si ce au nevoie.

TAUR

Publicitate

Se poate sa-si faca aparitia cineva care desi e foarte atasat de voi, nu v-ati mai putut intalni, vedea si trebuie rezolvata problema. Se poate sa dati o petrecere la voi acasa, cu ai vostri, ca nu e bine cu luime multa si sa fie cu veselie si sa aflati si tot felul de vesti bune.

GEMENI

Poate le faceti o vizita unor persoane mai in varsta si o sa le fiti de ajutor, cumva, si o sa mai stati si cu ei de vorba, ca le-ati lipsit. Ies la iveala niste adevaruri care or sa va ajute sa treceti peste neintelegerile cu prietenii, si sa inventati alt gen de preocupari – la distanta cu ei – macar o vreme, pana iesim din pandemie.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 22 aprilie 2022. Zi intensa pentru Berbec

RAC

Se poate sa-ntalniti pe cineva care sa va fascineze si sa adaugati zi de zi cate un plus la aceasta relatie. Poate va duceti in recunoastere – sa vizionati o casa, pe care vreti s-o cumparati, sau ca sa aflati conditiile aferite de un angajator – daca va convin, sau nu.

Previziuni astrale, 31 octombrie 2020

LEU

E cineva care o sa treacape la voi si poate stingeti un conflict mai vechi. O sa apareti in public, poate postati un filmulet , niste poze care sa va ilustreze o postura demna de toata admiratia celor din jur.

FECIOARA

O sa primiti o invitatie la cineva care vrea demult sa va vedeti si o sa fiti dispusi sa conduceti pan-acolo si pret de cateva ore, dus-intors. Poate va faceti timp si de o iesire in doi, c-ati tot invocat diverse motive, c-aveti treaba, ca au intervenit alte probleme, dar acum gata – va si intalniti.

Publicitate

BALANTA

Poate va recuperati banii care pe care trebuia sa-i luati mai demult si o sa aveti si voi de chletuiala. O sa revedeti oameni de care v-a fost dor si o sa gasiti modalitate sa pastrati legatura pentru ca e un schimb emotional care va face bine si e de cultivat relatia cu acest grup.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 4 septembrie 2022. Pestii invata cum sa se iubeasca pe ei insisi

SCORPION

E posibil sa-ntalniti pe cineva care sa devina foarte interesat de voi si sa va armonizati intr-o relatie de cuplu. Se poate sa va scoata la plimbare cineva care are sa va spuna ceva important, sa va faca vreo declaratie de dragoste, sau sa rosteasca o cerere in casatorie.

Previziuni astrale, 31 octombrie 2020

SAGETATOR

Se poate sa fie o sarbatoare la care sa va duceti, o zi de nastere, se casatoreste cineva, se-ntampla ceva care v-aduce bucurie. O reusita care se cere sarbatorita, poate mai chemati pe cineva apropiat pe la voi si stati la o cafea, un fursec, sa bifati momentul

CAPRICORN

O sa va caute cineva care manifesta niste sentimente puternice fata de voi si o sa vedeti ce simtiti fata de acea persoana. Poate-aveti de facut un anunt, sau vreti sa le urati casa de piatra unor proaspat casatoriti, e ceva care o sa se lase cu emotii, lacrimi de fericire.

VARSATOR

O sa puteti da o raita prin oras, poate e vreun eveniment pe la care vreti si voi sa treceti, macar zece minute, o ora, depinde doar de conditiile de la fata locului. Se poate sa pregatiti o masa mai speciala in familie, poate s-a-ntamplat ceva care o sa se lase cu emotii, lacrimi de fericire.

Citeste si articolul :   Horoscop 30 aprilie 2020, cu Neti Sandu. Zodia care castiga o suma mare de bani

PESTI

Se poate sa dati o fuga in alt oras si sa ramaneti peste noapte daca nu va grabeste nimeni spre casa – e cineva care v-asteapta. E posibil sa sustineti un examen online, ori vreun interviu care sa va dea ceva palpitatii si totusi sa va descurcati frumos, fara cusur”, a spus Neti Sandu la Stirileprotv

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.