Doliu urias in teatrul romanesc. S-a mai stins o stea. Dumnezeu sa te odihneasca, prieten drag!

Teatrul romanesc este in doliu. S-a stins Marius Cisar, un mare actor si un om deosebit. Actorul avea 51 de ani si a facut infarct chiar la locul de munca. Medicii nu l-au ma-i putut salva.

Marius Cisar a jucat in peste 50 de piese de teatru si absolvit Academia de Arte George Enescu din Iasi, Facultatea de Teatru, promotia 1994.

Am avut norocul si onoarea sa-l cunosc foarte bine pe Marius. Nu am cum sa uit cat de vesel si spontan era. Marius, ai plecat prea devreme dintre noi! Plang si scriu aceste randuri. Erai sufletul Teatrului “Sica Alexandrescu” din Brasov. Un om ca el, rar poti sa intalnesti. Cuvintele sunt prea mici pentru a descrie un OM MARE. Nu pot uita cafelele baute impreuna, amintirile depanate. Vei ramane vesnic in sufletul meu, prieten drag. Dumnezeu sa te tina alaturi, meriti, OM BUN.

Publicitate

Publicitate

Actorul Marius Cisar a decedat

Citeste si articolul :   Silvia Dumitrescu este in doliu: "Dumnezeu sa te odihneasca om talentat si special"

”Daca un actor are ceva special, e acel simt in plus pe care si-l dezvolta si care-i permite sa-si exteriorizeze emotiile, astfel incat ele sa ajunga sub forma de energie la public. In actorie este vorba de foarte mult altruism, generozitate si o iubire netarmurita. E genul de meserie in care daca nu este armonie, nu te bucuri de armonie nici in viata privata. Este o dependenta foarte puternica intre destinul meu artistic si destinul meu ca simplu om”, spunea Marius in 2019.

Centrul Cultura Reduta a postat un mesaj emotionant.

”Cu lacrimi in ochi si cu sufletele cuprinse de o imensa durere anuntam trecerea in nefiinta a colegului nostru, Marius Cristian Cisar, manager al Centrului Cultural Reduta. Increderea, caldura sufleteasca si prietenia cu care ne-a inconjurat vor ramane vesnic in amintirea noastra. Cu gandul si cu sufletul, intregul colectiv al Centrului Cultural Reduta suntem alaturi de familia indoliata. Odihneasca-se in pace”.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.