Elena Padure, infectata cu noul virus: ”Medicii si asistentele au pampersi, nu au voie sa bea apa, sa manance si nici sa mearga la baie 6 ore”

Elena Padure, cantareata de muzica populara, a declarat ca a fost infectata cu noul virus dupa ce a avut mai multe filmari in Suceaza. Cantareata a vorbit despre momentele groaznice prin care a trecut dupa ce a contactat virusul, dar si despre situatia revoltatoare din spital

Elena Padure a fost internata la un spital din Brasov. Femeia a fost externata, dar spune ca nu este complet vindecata. Femeia si-a dat seama ca a luat acest virus dupa ce timp de aproape o saptamana a avut dureri de mari de cap, stari de oboseala si nu mai simtea niciun fel de miros.

Solista si-a facut testul pentru COVID-19 mai mult la indemnul unei prietene dupa ce gripa comuna, pe care credea ca o are nu a cedat cu niciun tratament. Astfel, cantareat a ajuns la spital unde a fost internata fiind diagnosticata cu o forma medie a bolii, nu a fost intubata.

Elena Padure, despre clipele de groaza petrecute de cand a aflat ca are covid- 19.

Publicitate

„Mi-am dat seama ca am luat virusul, cand am vazut ca, dupa o saptamana de zile, nu ma simt bine si tot am luat tratament si mergeam din rau in mai rau.

Citeste si articolul :   Medic roman: "Autoritatile fac panarama si-i prostesc pe cetateni"

Am vazut ca nu e o gripa obisnuita pentru ca imi pierdusem mirosul, nu mai aveam putere, aveam dureri de cap mari si senzatie de voma, dar si lipsa poftei de mancare.

Nu imi trebuia nimic si asa o stare de letargie, ciudata. Nu puteam sa fac nimic, nici sa gandesc, trageam de mine de pe o zi pe alta. In spital am stat 14 zile si m-am extenat dupa ce a iesit testul negativ.

Eu am avut o forma medie, nu am stat nici cu oxigen si nici nu a fost nevoie sa iau antivirale. Nu am tusit. La plamani mi-a iesit ceva, dar nu foarte grav. Nu a fost nevoie sa stau in izolare la externare si nici nu mi s-a dat tratament acasa.

Au spus sa iau paracetamol, dar inca nu sunt perfect restabilita, desi au trecut 10 zile de la externare. Aveam transpiratii abundente, dar si acum mai am, si transpiratii, si dureri de cap. Deci, nu-i de glumit.

Citeste si articolul :   Adriana Trandafir are COVID-19 si e internata la "Matei Bals"! Mesajul postat de actorul Ion Haiduc

La inceput mi s-a parut si mi ca e asa ceva, nu stiu cum, dar trebuie avut mare grija, mai ales cei care au si alte afectiuni”, a declarat Elena Padure pentru click.ro.

Solista, declaratii despre cadrele medicale din spital

„Medicii au si cate trei randuri de manusi, nici o portiune din piele nu ramane descoperita si au acele combinezoane care sunt din plastic… Imi arata o asistenta cum avea pe dedesubt si cum statea cu pantalonii si tricoul ud.

Si au pampersi, nu au voie sa bea apa, sa manance si nici sa mearga la baie 6 ore. Lucreaza ture de 6 zile cate 6 ore, apoi stau in spital inca 6 zile intr-un fel de carantina si mai lucreaza inca 6 zile si abia apoi au liber acasa o saptamana.

Eu am fost internata la Spitalul de Neurologie din Brasov, iar conditiile au fost bune, mancarea a fost acceptabila si cadrele medicale s-au purtat foarte frumos cu noi”, a mai spus solista pentru sursa citata mai sus.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.