Cine este femeia care l-a infectat pe Donald Trump cu noul coronavirus

Joi noaptea, presedintele SUA, Donald Trump a anuntat pe Twitter ca el si Melania Trump, sotia sa, au fost testati pozitiv pentru noul coronavirus.

Acesta s-a decis sa faca testul dupa ce consiliera sa, Hope Hicks, a fost testata pozitiv acum cateva zile. Hicks a calatorit recent alaturi de Trump, la bordul lui Air Force One, pentru prima dezbatere electorala care a avut loc intre el si candidatul din partea democratilor, Joe Biden.

“In seara asta, Melania si cu mine am primit rezultatele testelor si sunt pozitive pentru COVID-19”, a declarat Trump pe Twitter.

“Vom incepe procesul de carantina si recuperare imediat. Vom trece prin asta IMPREUNA!”

Publicitate

Medicul lui Donald Trump, Sean Conley, a declarat ca presedintele si prima doamna sunt „amandoi bine” si ca Trump va continua sa isi indeplineasca atributiile prezidentiale.

„Echipa medicala de la Casa Alba si cu mine vom mentine un control vigilent si apreciez sprijinul oferit de unii dintre cei mai mari profesionisti si institutii medicale din tara noastra”, a spus dr. Conley.

Citeste si articolul :   Ministrul Sanatatii face un nou anunt: "Pacientul isi asuma externarea"

Hicks nu a purtat masca in timpul in care s-a aflat alaturi de Trump. De altfel, in timpul dezbaterii, Trump a ras de Biden pentru ca acesta a purtat, precaut, masca, in incercarea de a preveni raspandirea coronavirusului.

”O sa port masca cand cred eu ca e nevoie”, a spus Donald Trump. ”El, de fiecare data cand il vad, poarta masca”.

La dezbarea, anturajul lui Trump si-a scos masca de pe fata, refuzand mastile oferite de un medic de la Clinica Cleveland, relateaza Bloomberg.

Publicitate

Oaspetii domnului Biden purtau masti.

Hope Hicks este cel mai tanar director de comunicare din istoria Casei Albe. Inainte de a se alatura campaniei lui Trump din 2016, aceasta nu avea niciun fel de experienta politica.

Cine este femeia care l-a infectat pe Donald Trump cu noul coronavirus

Hicks, acum in varsta de 31 de ani, a fost model, actrita, inainte sa-si ia diploma in limba engleza la universitatea Southern Methodist.

In februarie 2018, Hicks si-a anuntat demisia dupa ce a marturisit ca a spus ”minciuni nevinovate” pentru presedinte si, dupa ce s-a dat la fund pentru cateva luni, a devenit vicepresedinte executiv la compania 21st Century Fox.

Citeste si articolul :   Vesti bune pentru romani! Apar 11 tipuri noi de salarii minime. Cat primesti in functie de studii

La ora actuala, a revenit la Casa Alba, in functia de consilier al presedintelui.

Cine este Hope Hicks:

– in adolesceta, a fost un model de succes, pozand pentru Ralph Lauren, printre altii

– Hope si Trump s-au cunoscut in 2012, cand ea s-a angajat la o firma de relatii publice care lucra pentru linia de moda a Ivankai Trump

– in ianuarie 2015, Trump a chemat-o la el in birou si i-a spus ca va lucra pentru campania sa prezidentiala

– Trump o considera ”spectaculoasa” si foarte naturala, iar oamenii din staff-ul acestuia spun despre Hope ca este prietenoasa si loiala.

– De multe ori, ea este cea care scrie pe contul de Twitter al lui Trump ceea ce ii dicteaza acesta.

– In iunie 2017, Casa Alba a dezvaluit salariile a 377 de persoane din staff-ul lui Trump. Hicks era cel mai bine platita, cu un salariu de 179.000 dolari

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.