Shannen Doherty isi ia adio de la familie. Cancerul s-a extins la coloana vertebrala

Shannen Doherty, indragita actrita, in varsta de 49 de ani, a dezvaluit ca face inregistrari video in care isi ia adio de la familie.

Cancerul actritei a ajuns in stadiul 4 si s-a extins la coloana vertebrala. Actrita binecunoscuta pentru rolul Brenda, pe care l-a jucat in serialul “Beverly Hills 90210” a aflat anul trecut ca i-a revenit cancerul la san, la trei ani dupa ce intrase in remisie.

Recent, a decis sa faca inregistrari video si sa scrie scrisori de adio pentru mama sa si alti membri ai familiei, a spus vedeta pentru revista “Elle”. De asemenea vrea ca sotul sau, Kurt Iswarienko (46 de ani), sa afle cat de mult a contat pentru ea.

Cu toate acestea, nu inseamna ca Shannen se da batuta. Actrita care are o avere de 5 milioane de dolari, e decisa sa lupte cu boala nemiloasa pana in cea din urma clipa. Ea a fost totusi demoralizata dupa ce fostul coleg de serial, Luke Perry, a decedat in martie 2019, la numai 52 de ani.

Sotul actritei ii ofera tot sprijinul: „Am impresia ca oamenii vad pe cineva aflat in stadiul 4 al unui cancer ca pe un om imbracat intr-un halat gri de spital, privind pe fereasta de pe patul de moarte. Eu nu o vad pe Shannon ca pe un pacient bolnav de cancer. Cand ma uit la ea, vad aceeasi femeie de care m-am indragostit. Arata sanatoasa si cu forta vitala.”

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.