Inca o scoala inchisa. Elevii trec in scenariul rosu

Inca o scoala inchisa. Elevii trec in scenariul rosu. Scoala Gimnaziala numarul 194 din sectorul 4 al Capitalei trece in scenariul rosu de functionare, cu participarea elevilor la cursuri exclusiv online.

Cursurile la Scoala 194 se vor muta in sistem online pentru urmatoarele 14 zile, s-a anuntat intr-un comunicat al Primariei Sectorului 4.

Inca o scoala inchisa. Elevii trec in scenariul rosu

”La Scoala Gimnaziala numarul 194 a fost inregistrat al patrulea caz confirmat cu infectie cu SARS-COV 2. In urma cu o saptamana, doua persoane au fost testate pozitiv, iar in acest weekend, alte doua, fapt ce duce automat la scenariul rosu de functionare. Intreaga activitate didactica se va muta exclusiv in sistem online pentru urmatoarele 14 zile”, se mentioneaza in comunicatul respectiv.

Inca o scoala inchisa. Elevii trec in scenariul rosu

Totodata, Primaria Sectorului 4 a dispus, in regim de urgenta, masuri de dezinfectie a altor sapte unitati de invatamant, dupa ce in ultimele 48 de ore, cate o persoana din fiecare dintre scoli a fost confirmata pozitiv la SARS-COV 2.

Elevi confirmati cu noul coronavirus

Unitatile de invatamant: Scoala Gimnaziala nr. 79 (un elev confirmat cu Covid), Colegiul National Ion Creanga (un elev confirmat cu Covid), Scoala Gimnaziala nr. 129 (un elev confirmat cu Covid), Colegiul National Mihai Eminescu (un elev confirmat cu Covid), Scoala Gimnaziala nr. 113 (un elev confirmat cu Covid), Scoala Gimnaziala nr.194 (doi elevi confirmat cu Covid) si Scoala Gimnaziala „Martisor” (un elev confirmat cu Covid).

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.