Superstitii despre dragoste pe care nu le stiai

Superstitiile despre dragoste par ca sunt mai vechi ca istoria. Si pentru ca batranii satului spun ca acesea trebuie folosite intocmai, ar trebui sa le stiti si voi, doamnelor.

Si de ce nu, sa le incercati! Iata care sunt cele mai frumoase pe care pun pariu ca nu le stiai:

Publicitate

– Apa cu busuioc, pentru a-ti gasi iubirea

Din cele mai vechi timpuri, bunicile noastre stiau ca pentru a-ti afla sortitul, cea mai buna metoda ramane apa cu busuioc. Ce trebuie sa faci? Sa bei apa curate in care a fost tinut busuioc sfintit la biserica. Ritualul se face doar dimineata, la primele ore, cate trei zile, in fiecare luna. Pentru efect maxim, e bine sa fie realizat in zilele cu luna plina.

Publicitate

– Ce se intampla daca beti apa cu busuioc?

Veti fi iubita mereu, la fel ca in prima zi, veti ramane la fel de frumoasa si va veti pastra sanatatea.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 7 octombrie 2020. Leul va avea succes la locul de munca

– Daca insa vreti sa aflati initiala celui cu care va veti casatori, rotiti codita unui mar si la fiecare rotire rostesti in ordine literele din alfabet. Fiti atente care e litera unde se rupe codita, pentru ca aceea va fi prima din numele barbatului sortit.

– Daca ti se agata o panza de paianjen de fata, in acea zi vei primi o veste buna de la persoana iubita.

– Daca cineva iti spune ca ai o geana pe obraz si tu ghicesti pe care, ia-o si pune-o in san. Se spune ca il va aduce pe Fat-Frumos

– Pune doua oglinzi fata in fata iar tu aseaza-te goala intre ele, cu cate o lumanare in fiecare mana apoi uita-te cu atentie la oglinda din fata ta. Se spune ca in cea din spate vei vedea reflectate nu doar chipul celui care iti este menit ci si franturi din viata voastra impreuna.

Autor

Autor: Manuela Miulescu

Manuela este in prezent editor al ziarului online fabricatinromania.info. Avand o experienta de 2 ani in jurnalism, ea este pasionata de arta si frumos. Printre publicatiile la care a activat amintim: andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com