Mega surpriza pentru bucuresteni. O vedeta TV candideaza la primarie in Capitala

Mega surpriza pentru bucuresteni. O vedeta tv s-a decis sa candideze la una dintre cele mai cunoscute primarii de sector din Bucuresti.

Adriana Bahmuteanu este decisa sa castige Primaria Sectorului 1.

„Este cel mai bogat sector al Capitalei, dar si cel mai vaduvit, de asta vreau sa candidez. Sunt sustinuta de Partidul Ecologist Roman. Langa mine este si presedintele partidului. Am decis sa candidez pentru ca toti cei care au fost pana acum la sectorul 1 s-au concentrat pe probleme, nu pe solutii. Eu vin de pe strada, lucrez in sectorul 1, cunosc problema din interior si al solutiile potrivite”, a declarat Adriana Bahmuteanu.

Vedeta este convinsa ca are cele mai mari sanse sa castige Primaria Sectorului 1.

„Cand doi se cearta, al treilea castiga. Am solutii reale, vin din Romania reala. Eu vin de pe strada. Am crescut in Bucuresti si lucrez in sectorul 1 de peste 20 de ani pentru ca majoritatea institutiilor de presa sunt in sectorul 1. Daca tot vorbim de presa, am peste 15 ani de emisiuni politice si administrative, cunosc problema din interior si am solutiile potrivite. Nu fac parte din serviciile secrete, sunt un om curat, vad mizeria pe pe langa trotuare si am programul meu electoral pe care il voi prezenta. Sunt un suflu nou la primarie”, a mai spus Bahmu.

Citeste si articolul   Pentru ea a divorţat Denis Ştefan! Cum arată ”bebeluşa” Cristina, după 5 ani de căsnicie

Momentan, pentru Primaria Sectorului 1 s-au inscris Dan Tudorache (PSD), Clotilde Armand (candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS), Adina Alberts (sustinuta de Pro Romania). De asemenea, si-au mai anuntat candidatura jurnalistul Dan Bucura, Ioana Constantin din partea PMP, Amalia Nenovici – candidat ALDE, Orlando Culea – candidatul sustinut de ADER, Andrei Emil Dirlau – sustinut de AUR.