Adriana Bahmuteanu, noi dezvaluiri despre decesul interpretului Petrica Mitu Stoian: „O sa se musamalizeze tot”

Adriana Bahmuteanu a facut acuzatii grave in cazul decesului  artistului Petrica Mitu Stoian. Fosta sotie a lui Silviu Prigoana a vorbit si despre problemele interpretului de muzica populara, dar si despre dorintele acestuia.

„El era suparat ca nu putea sa-si faca meseria. Nu l-am simtit bolnav. Isi dorea foarte mult sa cante. Voia sa calatoreasca, sa mearga in vacante, sa faca tot ce nu a apucat in viata lui”, a povestit Adriana Bahmuteanu pentru FANATIK.

In privinta decesului, Adriana Bahmuteanu lanseaza acuzatii grave la adresa cadrelor medicale care l-au tratat. Vedeta spune ca ar trebui urmarit tot circuitul internarii si modul in care a fost tratat Petrica, dupa ce au aparut informatii ca ar fi primit o supradoza de anticoagulante.

„O sa se musamalizeze tot. Ideea e ca trebuie luat tot circuitul, tot lantul. E o mega afacere la mijloc si sunt implicate nume grele. Nu o sa vedem arestari in acest caz. In primul rand, nu avem toate rezultatele analizelor. Pe el a inceput sa il doara in piept cand se afla in spital, in camera aceea. Nu le-a spus medicilor ca sa nu ii panicheze. Avea uneori impresia ca doar i se pare ca il doare. El a ascuns durerile fata de doctori”, a mai spus Adriana Bahmuteanu pentru sursa citata mai sus.

Adriana Bahmuteanu, dezvaluiri din viata lui Petrica Mitu Stoian

Citeste si articolul :   Niculina Stoican a rabufnit dupa inmormantarea lui Mitu Stoian: „Noi nu am defilat cu relatia noastra."

Vedeta a vorbit la Antena 3 despre deciziile luate de Petrica Mitu Stoian.

“E pentru imbunatatirea capacitatii pulmonare, ca sa te faca mai tanar, mai frumos, mai puternic. El s-a dus acolo pentru ca pentru orice artist, aparatul respirator, gatul, plamanii, sunt ce are el mai de pret. El daca nu are plamanii puternici si nu poate sa cante, nu-si poate castiga banii, nu-si poate face meseria. Petrica Mitu Stoian era un om extrem de pedant, se ingrijea foarte mult, mergea inclusiv la tratamente de infrumusetare, dar toate astea la recomandarea unui specialist. Nu se trata dupa ureche sau de pe Facebook.

El s-a vaccinat cu ambele doze, a fost de buna credinta. In septembrie-octombrie undeva, a facut o forma de COVID medie spre altceva, nu stim, dar e clar ca a ramas cu sechele pulmonare. Nu stim foarte clar nici daca s-a dus la vreun spital in Craiova sau s-a tratat doar ambulator, cu medicul de familie. Inteleg ca a avut ceva pusee febrile. Probabil si de aici supradozajul de anticoagulant.

Citeste si articolul :   Dumnezeu ne trimite semne. Minune intr-o biserica veche din Gorj

E o intrebare la care nu am gasit raspuns. Dupa episodul cu COVID cu bronhopneumonie si alte probleme la plamani, el se duce la aceasta clinica, pentru ca un specialist il convinge ca e cel mai bun tratament ca sa isi recupereze capacitatea pulmonara. El s-a dus convins fiind ca merge la cei mai buni specialisti si la cea mai buna clinica”, a spus Adriana Bahmuteanu.

Autor