Adriana Bahmuteanu da de pamant cu Nick Radoi, dupa ce a aprins scanteia scandalului dintre Nastase si Ioana: “Nick Radoi este un pradator, un mosnegut”

Adriana Bahmuteanu l-a facut cu ou si otet pe Nick Radoi, dupa ce acesta a marturisit ca din cauza lui ar fi pornit scandalul dintre Ilie Nastase si sotia sa.

Adriana Bahmuteanu este cunoscuta de toata lumea pentru modul in care spune ce gandeste.

Bahmiteanca il considera pe Nick Radoi drept „un pradator sexual” si „un vanator de vedete” .

„Nick Radoi este un pradator sexual. Un mosnegut, care crede ca inca mai este tanar si ca inca are succes la femei. Dar bietele femei pe care el le racoleaza sunt niste muritoare de foame, se gandesc ca daca ajung in America, gata, a dat norocul peste ele. Dar uite ca nu e asa. Este un vanator de vedete.”, a mentionat Adriana Bahmuteanu, in cadrul emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena Stars.

Adriana Bahmuteanu, sunata de persoane din anuturajul lui Nick Radoi

De asemenea, vedeta a marturisit ca a fost contactata telefonic de cinci domnisoare din partea lui Nick Radoi, care i-au adresat niste urate. In acest context, Adriana Bahmuteanu l-a provocat pe afacerist sa vorbeasca personal.

„As vrea sa il intreb pe domnul Nick Radoi, care e foarte suparat pe mine, de ce a pus vreo 5-6 domnisoare sa ma sune si sa ma deranjeze. Daca are ceva de spus, chiar vreau sa intre in dialog cu mine, pentru ca vreau sa il intreb daca stie ce este aia fidelitate. Sau daca stie ce este aia iubire adevarata si nu doar atractie fizica.”, a punctat Adriana.

Autor