Diana Sosoaca, foc si para: “Daca intru in PSD, fac macel”

Mai multe proteste au loc sambata in Bucuresti si in mai multe orase din tara impotriva restrictiilor antipandemice impuse de autoritati. Sosoaca si Bahmuteanu participa la protestul din Capitala. Fosta senatoare AUR, in centrul atentiei, nici nu se putea altfel, a vorbit din nou despre intrarea in PSD.

Avocata a sustinut un discurs in stilul sau caracteristic. Aceasta i-a asigurat pe cei prezenti la protest ca nu are de gand sa intre in PSD.

”Nu intru in PSD. Daca intru in PSD, fac macel!”, a urlat Diana Sosoaca.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca nu vede care ar fi problema ca Diana Sosoaca sa intre in partid, trecand sub tacere statutul de personaj controversat al politicii romanesti pe care il are fosta membra AUR.

”Eu trebuie sa ma inscriu in toate partidele, ca toate ma vor. E pe principiul daca ea nu ne vrea, noi o vrem.

Deocamdata mi-e bine independenta si cred ca am reusit sa schimb multe lucruri singura.

PSD trebuie sa treaca prin schimbari majore, sa renunte la baronii locali, sa isi faca curat in partid cu cei condamnati penal, cei care si-au batut joc de tara”, spunea la vremea respectiva Diana Sosoaca.

Citeste si articolul :   Elena Udrea si Adrian Alexandrov, dati afara din hotel: "E in flacari”

Sosoaca a acuzat conducerea CNCAV ca nu a gestionat potrivit intreaga campanie.

”Nu ma las pana nu sunt demisi”

”Grupul pentru vaccinare nu nici macar un medic, sunt ba purtatori de cuvant, ba din ministere, din Guvern care nu fac altceva decat sa fie colonei si absolut toti fac parte din servicii, d-aia nu am voie sa dau numele lor, dar o sa dau publicitatii ce pot, pentru ca nu te pui cu un avocat.

Sunt oameni care ar trebui sa conduca aceasta asa zisa pandemie, pentru ca noi nu avem pandemie, nu este nici macar decretata epidemie in Romania. Tu nu poti sa cerifici o pandemie pana nu descoperi ca in propria tara ai epidemie.

Este o chestie logica, care iese din legislatie. Nu ma las pana nu sunt demisi acesti oameni si nu vom avea niste profesionisti. Justitia lasa de dorit, totul pleaca de lipsa dreptatii” a urlat Sosoaca in Piata Victoriei.

Autor