Diana Sosoaca s-a dezlantuit: „Este obligatoriu sa iesiti in strada, solicit exhumarea tuturor mortilor de covid”

Diana Sosoaca le-a cerut romanilor sa iasa in starada. Astfel, cateva zeci de persoane au protestat, in Bucuresti impotriva purtarii mastii, a vaccinarii obligatorie si impotriva restrictiilor.

De asemenea, aceasta a cerut PICCJ sa exumeze toti mortii de COVID-19, sa fie facute autopsii si sa fie deschise dosare penale impotriva lui Klaus Iohannis si Raed Arafat.

„Este obligatoriu sa iesiti in strada, pentru ca trebuie sa va aparati libertatea. Nu-i lasati pe acesti criminali sa va distruga tineretea. Politistii si complicii sunt complici la crima impotriva poporului roman. Poporul roman se va scula si va va pedepsi. Peste un an sau doi ne vor obliga sa cumparam vaccinul care va costa 1.500 de lei. Asta e adevarul care vi se ascunde. Peste tot in lume, milioane de oameni ies in strada.

Useristii aduc globalismul in Romania, iar PNL si UDMR ii sustin. Genocid. Cer PICCJ sa initieze un control la toate spitalelor, solicit exumarea tuturor mortilor de covid, efectuarea de necropii si deschiderea dosarelor penalelor impotriva lui Klaus Iohannis si Raed Arafat”, a afirmat Diana Sosoaca.

”De ce nu se duce Raed Arafat in tara lui, unde este condamnat la moarte? El nu a iesit niciodata sa dezminta, au fost si emisiuni la principalele televiziuni. Tinerii din Timisoara sa iasa in strada, iar lui Fritz ii spun un lucru.

Sa-si bage mintile-n cap, ca venim noi la Timisoara si i le bagam. Da, asa este, Bucurestiul salveaza Timisoara. Sa-si bage mintile-n cap, ca nu e el stapan acolo.”, a mai spus Sosoaca.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.