Romania se inchide bucata cu bucata. Inca patru localitati intra in carantina

Inca patru localitati intra in carantina. Ca urmare a analizei de risc efectuata de catre Directia de Sanatate Publica a judetului Ilfov si a avizului Institutului National de Sanatate Publica, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Ilfov a adoptat, in sedinta extraordinara, intrarea in carantina a mai multor localitati.

Este vorba de comuna Domnesti cu satele apartinatoare Domnesti si Teghes, comuna Jilava, orasul Pantelimon si orasul Voluntari.

Masura intra in vigoare de sambata de la ora 22:00 si este valabila pana pe 3 aprilie ora 22:00.

Se strange cureaua rosie in jurul Capitalei. Romania se confrunta cu o situatie grea din cauza numarului tot mai mare de cazuri noi de infectare cu covid-19. Mai multe localitati din jurul Capitalei sunt inchise din cauza pandemiei de coronavirus. La ora actuala sunt filtre de politie peste tot.

Publicitate

Judetul Ilfov este judetul cu cea mai mare rata de infectare, 6,37 de cazuri la mia de locuitori.

Citeste si articolul :   Se vor constitui echipe mobile de vaccinare. Cine va fi vaccinat acasa

Localitatile din jurul Capitalei care s-au inchis din cauza pandemiei: Berceni, Branesti, Otopeni, Bragadiru, Chiajna, Cornetu, Dobroesti, Clineceni, Ciorogarla.

Si orasul Popesti-Leordeni si comuna Tunari au intrat in carantina pentru o perioada de 14 zile, incepand cu data de 19.03.2021, ora 22:00, scrie in comunicatul transmis de Prefectura Ilfov.

„Ca urmare a analizei de risc efectuata de catre Directia de Sanatate Publica a judetului Ilfov si a avizului Institutului National de Sanatate Publica, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Ilfov a adoptat in sedinta extraordinara:

– Hotararea nr. 35 din 18.03.2021 privind propunerea instituirii masurii de carantinare zonala pentru orasul Popesti-Leordeni, judetul Ilfov;

– Hotararea nr. 36 din 18.03.2021 privind propunerea instituirii masurii de carantinare zonala pentru comuna Tunari, cu satele apartinatoare Tunari si Dimieni, judetul Ilfov”, a anuntat Prefectura Ilfov, intr-un comunicat de presa.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.