Incendiu puternic in Romania. Sediul Consiliului Judetean din Resita, in flacari! Video

Incendiu puternic in Romania. Podul palatului administrativ din centrul Resitei a luat foc. Acest incendiu este foarte puternic si poate fi vazut chiar si de la mare distanta.

Imaginile au devenit au facut inconjurul Romaniei.  Oamenii din Resita sunt incremeniti de spaima. In videoclip se vede cum arde o cladire simbol a localitatii.

Pompierii de la Detasamentul Resita s-au deplasat la fata locului, de urgenta, pentru a incerca sa salveze situatia.

Incendiu de urias la cladirea Consiliului Judetean din Resita

Publicitate

Pompierii au ajuns la fata locului, insa nu reusesc sa localizeze incendiul.

Potrivit informatiilor primite de la ISU nu ar exista victime, in cladire in momentul izbucnirii flacarilor fiind doar portarii de la parter.

„Arde acoperisul cladirii care adaposteste atat prefectura cat si CJ. Este totul in regula, pompierii actioneaza de mai mult timp pentru stingerea incendiului. In partea care arde nu sunt birouri, nu era nimic, este doar acoperisul. In cladire mai erau doar paznicii. Am primit informatia de la ISU si m-am intors sa supraveghez modul de actionare. In fata cladirii este o piata libera, cladirile sunt la o distanta considerabila, daca se prabuseste ceva nu este pericol sa cada peste cladiri. Fumul se inalta in sus, nu e periculos”, a spus Cristian Gafu.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.