Un italian de 40 de ani, primul deces la Parlamentul European provocat de noul coronavirus

Un italian de 40 de ani, angajat al Parlamentului European, a devenit prima persoana care a murit din cauza coronavirusului in institutia europeana.

”Parlamentul European confirma cu regret un deces in randul personalului, cauzat, potrivit primelor informatii, de coronavirus”, a anuntat o purtatoare de cuvant a institutiei, pentru AFP, potrivit observator.tv.

Angajatul respectiv isi desfasura activitatea la serviciul informatic.

Mai multi membri ai Comisiei Europene (CE), Consiliului European si PE – care au mii de angajati la Bruxelles – au fost contaminati cu noul coronavirus, inclusiv negociatorul-sef UE al Brexitului, Michel Barnier, aflat in carantina.

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.