Monica Pop a rabufnit: “E cel mai grav lucru intamplat pana acum privitor la sanatatea copiilor din Romania”

Monica Pop, fostul manager al Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitala, trage un puternic semnal de alarma in privinta vaccinurilor pentru copii, antipoliomielitic si antirujeolic, dupa ce ministrul sanatatii, Ioana Mihaila a declarat ca ministerul pe care il conduce nu a primit banii necesari pentru personalul medical, spitale sau unele programe cum sunt vaccinarile copiilor.

“Refuzul finantarii pentru vaccinurile pentru copii, aprobate si obligatorii de zeci de ani (antipoliomielitic si antirujeolic), e cel mai grav lucru intamplat pana acum privitor la sanatatea copiilor din Romania!

Colegii medici nu spun nimic???!!!

Doamna ministru a spus la conferinta de presa ca domnul premier a refuzat aceasta finantare, spunand ca nu e o urgenta! Este urgenta! Una mare! Daca e real si nu se “repara” imediat, e o adevarata CRIMA CU PREMEDITARE!

Publicitate

Nevaccinati cu aceste vaccinuri arhicunoscute, trecute in schemele obligatorii de vaccinare de aproape 100 de ani, copiii atinsi vor muri sau vor ramane cu grave sechele loco-motorii pe viata. Daca OMS a hotarat cu atata timp in urma ca aceste vaccinuri sa fie facute fiecarui copil de pe planeta, inseamna ca PERICOLUL EXISTA !

Pentru Covid, la care mortalitatea e de 0,1- 0,2 % s-au gasit bani pentru 120.000.000 de doze, numar NE-necesar pentru o populatie vaccinabila de maximum 13-14.000.000 de oameni, iar pentru vaccinurile anti-maladii grave in care mortalitatea e muuuuult mai mare, iar izbucnirea unei asemenea epidemii la noi (si oriunde) ar ucide sau schilodi mii si mii de copii, nu s-au gasit??!! De necrezut! Vina e deopotriva si a guvernului, daca nu a finantat, dar si a ministrului care nu a spus la timp despre aceasta grava problema, daca e reala!!!

Viata oamenilor, copii sau adulti, din traa asta NU E O MONEDA DE SCHIMB IN DISPUTELE POLITICE!!!”, a scris Monica Pop, pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.