4 tratamente pentru repararea parului realizate in casa

Iti doresti sa ai grija de parul tau dar fara utilizarea prea multor produse chimicale? Aceste tratamente naturale pentru par pot face acest lucru, idiferent daca parul tau este, deteriorat, despicat sau prea gras.

Deteriorarea poate fi reparata cu utilizarea regulata a mastilor de par. Faceti ceva bun pentru par si rasfatati-l cu una dintre aceste idei grozave de tratament pentru par o data pe saptamana.

Un tratament pentru par este o ingrijire intensiva a acestuia care nu numai ca ii ofera substante nutritive importante, il face mai rezistent si previne deteriorarea parului – tratamentele reconstruiesc si structura parului.

Ingredientele nu sunt depuse numai pe suprafata parului, ci patrund si in par daca se respecta timpul de expunere. Acest tip de ingrijire ofera parului o protectie suplimentara, actioneaza impotriva varfurilor despicate si a uscaciunii si confera părului mai multa rezistenta, stralucire si suplete.

Publicitate

Acesta este motivul pentru care tratamentele pentru par sunt importante.

Citeste si articolul :   Cum se va circula in mjloacele de transport in comun dupa 15 mai. Toti cetatenii sunt obligati sa faca asta

Utilizarea regulata a tratamentelor pentru par este deosebit de importanta pentru tipurile de par care au deja nevoie de ingrijire. Acestea includ parul cret, lung, subtire si colorat, precum si parul care este adesea deteriorat prin indreptarea fiarelor sau a supunerii acestuia la multe coafuri.

1.Parul tau este despicat si deteriorat? – Uleiul de trandafir il va regenera.

Amestecati acest ulei de ingrijire parfumata ca si remediu sau pur si simplu aplicati pe varful firelor de par. Preparati din 40 ml ulei de cocos, 10 ml apa si 20 picaturi de ulei esential de trandafir un tratament din care il veti folosi  doar cateva picaturi o data pe saptamana. Nu este necesara spalarea parului dupa aplicare.

2.Parul tau este plictisitor si dezordonat? Mierea ii va reda supletea

Clatirea cu miere nu numai ca aduce stralucire si suplete, dar are si un efect usor de intarire: se amesteca 1 lingurita de miere cu 200 ml apa si un strop de otet apoi se maseaza parul proaspat spalat (pe lungimea acestuia si nu se aplica la scalp). Apoi uscați si coafati in mod natural.

Citeste si articolul :   Gabriela Firea, un nou atac la guvernanti: "Bogatii au convins saracii ca nu mai sunt bani si pentru ei”

3.Parul tau este gras si instabil? Sarea de mare este hranitoare pentru aceste cazuri

Sarea de mare va usca parul gras: se amesteca 2 pahare de apa intr-un castron cu 1 lingura de sare de mare, se maseaza pe un scalp umed si pe par. Clatiti dupa 15 minute.

4.Parul tau este uscat si lipsit de stralucire? Mango il va transforma intr-un par matasos: curatati 2 mango, taiati pulpa in bucati, purificati-o cu 2 galbenusuri, putin ulei de masline si sucul de 1/2 lamaie. Masati scalpul si lasati sa lucreze timp de o jumatate de ora, apoi clatiti cu calduta.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Camelia Patru

Camelia este editor al ziarului online http://fabricatinromania.info, cu o experienta de peste 8 ani în managementul proiectelor și o mare pasiune pentru lumea dulciurilor, patiserie și stilul de viata sănătos.