Grecia, unda verde pentru „tratamentul miraculos” israelian

Grecia a anuntat ca va participa la studiile clinice pentru noul medicament. Oamenii de stiinta din Israel au descoperit un tratament care a vindecat 29 din 30 de cazuri de COVID in cateva zile.

„Am fi cu totii foarte usurati daca am gasi un medicament care ar putea vindeca boala in sine”, a spus prim-ministrul grec Kyriakos Mitsotakis, potrivit noutati.info.

Cel mai mare spital din Grecia va participa la procesele unui tratament israelian pentru COVID-19, in urma intalnirii dintre prim-ministrul grec Kyriakos Mitsotakis si premierul Benjamin Netanyahu, care a avut loc la Ierusalim.

Grecia va testa „tratamentul miraculos” israelian

In timpul conferintei de presa cu Mitsotakis, Netanyahu a ridicat o fiola pe care a numit-o „ medicamentul miracol ”, adaugand: „Daca sunteti infectat de coroana si sunteti grav bolnav si aveti o problema pulmonara, luati acest tratament, inspirati-l si va veti simti mult mai bine. ”

Publicitate

Publicitate

Netanyahu a spus ca, la inceputul zilei, s-a intalnit cu prof. Nadir Arber, care a dezvoltat noul tratament EXO-CD24, si unul dintre primele lucruri pe care Mitsotakis l-a intrebat a fost daca Grecia ar putea participa la studiile clinice.

Citeste si articolul :   Un pneumolog roman trateaza pacientii de COVID cu un medicament pentru astm! ”Niciun pacient nu a dezvoltat forma severa”

Mitsotakis s-a declarat „foarte fericit ca a discutat problema acestui nou tratament care a atras atentia presei internationale.

„Presupunand ca putem depasi obstacolele de reglementare, Grecia ar fi fericita sa participe la studiile clinice”, a adaugat el. „Am fi cu totii foarte usurati daca am gasi un medicament care ar putea vindeca boala in sine”, scrie Jerusalem Post.

Centrul medical Sourasky din Tel Aviv (spitalul Ichilov) a declarat vineri ca 29 din 30 de pacienti care au primit tratamentul EXO-CD24 s-au recuperat in trei pana la cinci zile.

Citeste mai multe pe noutati.info.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.