Sosoaca, un nou atac la Raed Arafat: “Are o problema grava. Stim unde a copilarit”

Diana Sosoaca, senatoarea AUR, il are iar in colimator pe Raed Arafat. Senatoarea l-a acuzat pe seful DSU ca abuzeaza copiii romani obligandu-i sa poarte masti la scoala.

„Domnul Arafat are o problema grava. Conform tuturor studiilor psihologice, abuzatul devine abuzator. Stim unde a copilarit domnul Arafat. Alta explicatie nu exista. Copiii din Romania sunt abuzati de aceasta persoana de un an si ceva. De ce in alte tari copiii nu sunt obligati sa poarte masti in clase, ci doar atunci cand ies pe hol? In alte tari, copiii nu fac sport cu masca pe gura, in romania fac. Nu trebuie sa fi absolvit Medicina sa-ti dai seama ca atunci cand ai masca pe gura nu poti face efort„, a declarat Sosoaca in emisiunea lui Victor Ciutacu.

Senatoarea le cere parintilor sa depuna notificari la insitutiile abilitate

„Cum e posibil ca in Franta masca sa fie obligatorie pentru copiii de peste 11 ani, in celelalte tari copiii sa stea fara masti la ore? Eu cred ca la noi este vorba despre o bucurie a domnului Arafat de a vedea cum sufera oamenii, in speta copiii. Le recomand parintilor sa depuna notificare la scoala, la inspectoratul scolar, sa nu semneze nimic. Nimeni nu are dreptul sa atinga un fir de par din capul copilului fara acordul parintelui. Sunt filmulete pe net in care se arata cum copiii sunt abuzati fizic de testari„, a mai spus Sosoaca.

Citeste si articolul :   Raed Arafat a facut anuntul. Starea de alerta de prelungeste pentru inca 30 de zile

Avocata a vorbit despre dedicatia facuta la cheful cu lautari de la Iasi.

Publicitate

„Domnul Arafat are un ego mare si nu i-a convenit ca i s-a facut dedicatie si acum politia face abuzuri. Imi suna prietenii si urla la ei, le spune Misca-te la Politie, daca nu, vezi ce patesti. prietenii mei au avut curajul sa spuna: Cine sunteti voi sa ne vorbiti asa? Daca vreti sa ne citati, venim cu avocati. Eu nu aveam nevoie de publicitate. Acel video a fost facut special pentru a da un semn de normalitate. Lumea trebuie sa rada, sa se distreze. Nu se poate sa traim intr-o stare de abuz psiho-emotional„, a declarat Diana Sosoaca.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.