Mama copilului trantit la pamant in parcul din Hunedoara, prima declaratie

Mama copilului trantit la pamant intr-un loc de joaca din Hunedoara a facut primele declaratii. Femeia a marturisit ca nu a fost prima data cand baiatul de 13 ani a fost batut de unchiul sau.

„L-am inrebat pe copil ce-l doare. A zis ca spatele si nu-si aduce aminte nimic. A venit batut… am zis, hai, ca l-a lovit, nu am avut treaba cu el (cu agresorul, n.r.), i-am zis nu mai lovi copiii mei, dar acum s-a ajuns prea departe. Nu-i prima data”, a declarat femeia, potrivit Antena 3.

Publicitate

Copilul a suferit o fractura craniana, dar medicii care au grija de el au spus ca este in stare stabila.

„Pe langa traumatismul cranio-cerebral, a suferit si o fractura de os occipital. Va fi transferat la Sectia de Neurochirurgie, insa starea sa nu necesita ca pacientul sa fie supus unei interventii chirurgicale”, a declarat dr. Lucian Miron, directorul medical al SJU Deva.

Publicitate

Primarul Hunedoarei a mers luni la spital

„Astazi l-am vizitat la spital pe copilul care a fost victima incidentului de ieri (duminica dupa-amiaza) petrecut intr-un loc de joaca din oras. Am dorit sa fac acest lucru doar pentru ca astazi au aparut tot felul de stiri contradictorii in ce priveste starea de sanatate a baiatului. Mai rau, unele canale media chiar il dadeau ca fiind transferat la Timisoara. Nu e asa. Baiatul se afla internat la Deva. Am povestit un pic cu baiatul, i-am dus fructe si un mic cadou, o minge de fotbal. Am discutat si cu medicul care-l are in grija, domnul doctor Marius Blendea. Din cate am inteles eu, copilul va mai sta cateva zile in spital pentru a fi tinut sub observatii si pentru cateva investigatii medicale suplimentare.

Citeste si articolul :   Coronavirus Romania, miercuri, 27 mai 2020. Bilantul oficial anuntat de autoritati acum

Multumesc conducerii SJU Deva pentru faptul ca ne-a permis aceasta vizita. Era important pentru mine sa aflu adevarul in ce priveste starea copilului”, a declarat primarul Hunedoarei, Dan Boboutanu.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.