Cine este, de fapt, bestia care a trantit de pamant copilul din Hunedoara. Primele imagini

Consilierul vicepremierului Kelemen Hunor a reactionat dur in urma incidentului petrecut in parcul de joaca din Hunedoara, unde un barbat a trantit un copil pe jos, lasandu-l lesinat. Sebastian Bodu a postat poza profilului de Facebook al agresorului, dar si numele acestuia.

Cine este barbatul care a trantit pe jos copilul din Hunedoara.

„Acesta este animalul…scuze animalelor, ca nici ele nu se comporta asa…care a aruncat un copil ca pe un bustean. De i-a crapat capul si l-a lasat inert pe jos. Parca vad ca, nefiind acuzat de vreo fapta de coruptie, ia doar 3 ani cu suspendare. L.E. Copilul a fost transportat de la Deva la Timisoara, pentru investigatii”, scrie Sebastian Bodu pe Facebook.

“Socant!!! ASA CEVA!!!! Daca pe jos ar fi fost asfalt, copilul ar fi fost mort!!! Asta inca nu a fost arestat?! Retinut pe loc de politia din HUNEDOARA?!”, a mai scris consilierul intr-o alta postare.

Publicitate

Totodata, In mediul online a aparut si o petitie, semnata deja de sute de persoane, prin care se cere inchisoare pe viata a agresorului. Totusi, faptele de care acesta invinui ar putea duce insa la cel mult trei ani de inchisoare.

”Bestia din Hunedoara ar trebui trimisa in judecata pentru tentativa de omor, nu pentru loviri. Oricum, o sa-si doreasca moartea acolo, ca multi dintre condamnati au copii (tagma care face legea e dea a hotilor)” , a postat acesta ulterior.

Citeste si articolul :   Vesti bune. Autoritatile au facut anuntul. Se intampla de 1 Decembrie

Baiatul de 13 ani pe care barcatul l-a trantit de pamant intr-un parc de joaca din Hunedoara a suferit traumatism cranian grav, potrivit tomografiei si investigatiilor efectuate de medicii de la Spitalul Judetean Deva.

Copilul are o fractura la osul occipital. Este un traumatism cranian grav, de luat in seama, cu pierdere de constienta si cu amnezie retrograda”, a declarat directorul medical al SJU Deva, dr. Lucian Miron.

Conform spuselor acestuia, copilul este stabil si se afla internat la Chirurgie Pediatrica. Medicii nu exclud posibilitatea ca pacientul sa fie transferat la sectia de Neurochirurgie, in functie de evolutia starii de sanatate.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.