Presedintele Senatului Anca Dragu a rabufnit: “Pe mine nu ma poate demite si asta il dispera”

Presedintele Senatului Anca Dragu a rabufnit dupa ce Florin Citu i-a cerut demisia.

„Stiu ca premierul Citu doreste sa demita oameni, sa-i dea afara. Ne-a demis ministrii, toti secretarii de stat, sefii de institutii, prefecti, subprefecti. Pe mine nu ma poate demite si asta il dispera pe premierul Citu. Probabil a promis cuiva aceasta functie si nu poate sa livreze. Daca citim comunicatul CCR, cred ca ne da dreptate.

Spune negru pe alb ca trebuie continuat procesul motiunii de cenzura, ca nu poate fi impiedicat sub nicio forma acest proces si mai spune ca este o incalcare a principiilor care stau la baza statului de drept”, a spus Anca Dragu la Parlament.

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului

De asemenea, Anca Dragu spune ca se declara optimista. In opinia sa, motiunea de cenzura impotriva Guvernului Florin Citu o sa treaca.

„Nu vad un asemenea pericol (n.r.: de a ajunge din nou la CCR, dar cu doua motiuni) si nu cred ca ar trebui sa analizez tot felul de scenarii. Politicienii au putina logica si nu fugim rapid la CCR. Asa cum arata acum situatia motiunea va trece”, a mai spus Anca Dragu.

Citeste si articolul :   Premierul Citu, avertizare pentru USR-PLUS: "Nu voi incalca Constitutia Romaniei pentru nimeni"

Amintim faptul ca PNL anunta ca parlamentarii liberali vor fi exclusi din partid daca voteaza pentru demiterea Guvernului.

Autor