Monica Pop, revoltata: “Asta este o bomba biologica”

Monica Pop, fostul manager al Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitala, este revoltata din cauza situatiei gunoaielor din Sectorul 1. Cunoscutul medic a explicat cat de periculoase sunt deseurile medicale, aruncat de cabinetele din sector si neridicate de pe strazi.

Dr. Monica Pop a avertizat ca aceste deseuri sunt extrem de periculoase, iar aceste trebuie sa fie incinerate, nu tinute aruncate pe strazile Capitale pe unde trec zilnic oamenii.

“Sunt o multime de cabinete medicale, cu deseuri medicale foarte periculoase, care trebuie arse. Asta este o bomba biologica, mai ales daca nu se rezolva problema asta.

Nici nu imi pot imagina. Va dati seama, este extrem de grav. Acesta este lucrul cel mai grav din toate!

Publicitate

Sigur ca toate gunoaiele pot raspandi tot felul de microbi, pentru ca se deterioreaza”, a precizat Monica Pop, la Antena 3.

De asemenea, Monica Pop spune ca testarea anti-covid ar trebui sa fie complet gratuita.

Citeste si articolul :   Adevarul despre tratamentul care l-a salvat pe Alexandre Eram, sotul Andreei Esca.

“TESTAREA, TREBUIE SA FIE COMPLET ●GRATUITA●

MACAR PENTRU TOTI ASIGURATII!!

De ce vaccinul e gratuit iar testarea la cerere, nu? Testarea se face pentru a diagnostica boala si a opri transmiterea ei! Pentru a TRATA si SALVA PACIENTII SI , PENTRU A NU PUNE IN PERICOL VIATA CEILORLALTI !!!

S-a trecut mult prea usor peste acest aspect!!!”, a scris medicul pe pagina sa de Facebook, in urma cu putin timp.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.