A trecut un an de cand s-a stins Mihai Constantinescu! Sotia artistului, in lacrimi la parastasul cantaretului: VIDEO

A trecut un an de cand Mihai Constantinescu a incetat din viata, dupa luni de coma. Rudele si apropiatii cantaretului au organizat parastasul de un.  Au fost aduse multe, dar au si curs lacrimi de durere.

Regretatul artist Mihai Constantinescu a decedat pe data de 29 octombrie 2019, la varsta de 73 de ani. Artistul si-a petrecut mai mult de cinci luni pe patul de spital, in coma. Toti apropiatii s-au rugat neincetat pentru insanatosirea lui. Pentru cateva momente, a parut ca isi revine, dar la scurt timp starea lui s-a degradat si a pierdut lupta.

Sambata, sotia artistului, Simona Constantinescu, a organizat un parastas in memoria cantaretului care ne-a incantat cu melodiile sale. Femeia a impartit pachete de pomana la biserica si la cimitirul in care isi doarme somnul de veci artistul.

Publicitate

Cavoul familei Constantinescu, unde isi dorm somnul de veci atat sora, cat si parintii cantaretului, a fost acoperit de catre rude si prieteni cu buchete imense de flori.

Citeste si articolul :   Arnold Schwarzenegger, operat pentru a doua oara la inima

Cuvintele preotului i-a emotionat pe toti cei prezenti la parastas. Toate persoanele au purtat masca, asa cum sunt cere legea.

Mihai Constantinescu a avut problme de sanatate inca de acum 12 ani, cand i-au fost montate primele valve biologice la inima.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.