Vin vremuri bune. Horoscop 19 octombrie, cu Neti Sandu

Horoscop 19 octombrie. Neti Sandu vine cu vesti pentru fiecare zodie in parte.

“Horoscop 19 octombrie BERBEC

Poate vindeti ceva de prin casa, pe care nu-l mai folositi, sau masina pusa in vanzare a luat-o cineva si voi va luati alta. Or sa va solicite diverse persoane ca sa contribuiti cu cate ceva, sa va faceti cunoscute opiniile, sa atingeti un alt nivel profesional.

Horoscop 19 octombrie TAUR

Sfera sentimentala contine un potential de relatie si o sa puteti intalni pe cineva cu care sa fiti fericiti. O sa puteti lichida un conflict mai vechi si sa va intelegeti mult mai bine cu partenerul de cuplu, fost, actual, depinde si o sa puteti convietui in termenii cei mai buni.

Horoscop 19 octombrie GEMENI

E cineva care va cauta si vrea sa iesiti pe undeva, dar va dati mereu prinsi cu treburile si va scapa printre degete. Va consultati cu niste parteneri de afaceri ca sa pastrati niste colaborari si sa mai jonglati si voi un pic cu timpul liber, sa nu vi se consume toata energia pe munca.

Horoscop 19 octombrie RAC

O sa puteti relua o activitate de timp liber si care sa va aduca, eventual si bani. Se poate sa apara, in sfarsit, cineva cu care sa va-ntelegeti si sa formati un cuplu – poate-i plac si copiii, asa cum va plac si voua si-o sa aveti o familie frumoasa.

Citeste si articolul :   Vesti noi de la Neti Sandu. Surprize totale pentru o zodie

Horoscop 19 octombrie LEU

Sunt niste urgente pe-acasa si trebuie dat zor sa faceti totul ca lumea si in timp util. Poate aveti de semnat contracte si comunicarea cu partenerii de afaceri nu e perfecta, trebuie sa duceti munca de lamurire cu ei sa fiti la unison.

Horoscop 19 octombrie FECIOARA

O sa mai lasati de la voi in relatia cu partenerul de cuplu si o sa va mearga bine, o sa fie intelegere. O sa puneti mult suflet ca sa dati drumul unui proiect particular si de la care aveti mari asteptari, si totusi o s-aveti rabdare pana se-aseaza lucrurile.

Horoscop 19 octombrie BALANTA

Intrevedere cu cineva care insista sa lucrati in conditiile lui, ale ei, dar nu merge asa – tineti si la exigentele voastre. O sa va reganditi o strategie profesionala si sa cautati solutii si mai eficiente sa castigati bani, s-aveti de cheltuiala.

Horoscop 19 octombrie SCORPION

Va puteti trezi cu niste bani si sa acoperiti niste goluri, sa luati macar o parte din lucrurile obligatorii, sa rezolvati urgentele. Sunt chestiuni pe care nu le-ati facut asa cum trebuia la momentul oportun si o sa reparati, din mers, totul ca sa nu se lase cu amenzi usturatoare.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 20 iulie 2023. Zi plina de evenimente pentru Capricorn

Horoscop 19 octombrie SAGETATOR

Se reface incet, incet cercul de prieteni cu care va puteti vedea si online, ca sa va puneti – la comun – calitatile, sa realizati ceva. Vin vremuri bune si la voi si o sa va gasiti ceva mai bun de lucru, ori o sa mai urcati o treapta la scoala, la actualul serviciu si poate va luati o casa mai mare.

Horoscop 19 octombrie CAPRICORN

Poate va mutati in alta locuinta, se poate sa plecati si in alt oras, alta tara si-o s-aveti o experienta de neuitat. Inca vi se mai cer argumente, sa faceti vanzare buna produselor voastre, sa puteti iesi pe piata cu un proiect de anvergura cu care sa dati lovitura – ca e anul vostru special.

Horoscop 19 octombrie VARSATOR

Raspunsul mult asteptat legat de o functie, de bani, de o avansare soseste si poate vi se propune o amanare ca tot nu e momentul. Poate va-nscrieti intr-o audienta online la sefi, sa le cereti ce v-au promis mai de mult, ca par sa fie conditii propice, numai sa vrea sa va implineasca dorintele.

Citeste si articolul :   Horoscop 8-14 martie 2021. Trei zodii vor avea o saptamana plina de vesti bune

Horoscop 19 octombrie PESTI

Se poate s-aveti de invatat, de dat examene si sa aveti parte de niste confirmari pe care le-asteptati de multa vreme. Se observa cheltuieli pe care nu le-aveati in plan, e o situatie care va scoate – cu forta – banii din buzunar, dar o sa fiti ingeniosi, perspicace si o sa drenati bugetul cat sa v-ajunga.”, a spus Neti Sandu la Stirileprotv

Autor