Schimbari in bine pentru patru zodii. Horoscop zilnic, 27 iunie 2020, cu Neti Sandu

Horoscop Neti Sandu. Celebrul astrolog vine cu vesti pentru fiecare zodie. Afla din randurile de mai jos, ce ti-au pregatit astrele.

Ce spune Neti Sandu

HOROSCOP 27 IUNIE 2020 BERBEC

Se poate sa vina cineva din alt oras si sa ramana si peste noapte si sa fie o companie placuta. Va dau si prietenii si rudele o mana de ajutor ca sa terminati niste treburi pe-acasa, faceti si un gratar de multumire, mai stati la o cafea pana tarziu.

Publicitate

HOROSCOP 27 IUNIE 2020 TAUR

Poate-ati luat o decizie referitoare la niste cursuri pe care vreti sa le urmati. Poate abia acum or sa vina nepotii in vizita, sau ii scoateti la plim bare, cu biciclete, cu role, sau pe jos, va duceti la padure, la iarba verde, sa admirati natura.

HOROSCOP 27 IUNIE 2020 GEMENI

Poate va duceti la plimbare la niste prieteni si o sa va destindeti daca o sa practicati un sport, aveti vreun hobby comun. Faceti o evaluare intai, a banilor din cont sa vedeti daca v-ajung pentru o escapada la malul marii si va suiti in masina, sau in tren si stati pana la noapte, daca nu v-ajung banii pentru mai mult.

HOROSCOP 27 IUNIE 2020 RAC

Citeste si articolul :   Horoscop de sambata, cu Neti Sandu. Sagetatorii au parte de bucurii, Pestii dau de bani

O sa puteti reface o relatie care a mers bine o vreme, dar au intervenit diverse animozitati si-acum puteti face abstractie de ele. O sa-i faceti cuiva o vizita, mai faceti si alte lucruri pe care vi le-ati propus mai demult, dar nu erau intrunite toate conditiile si o sa fie totul cu folos.

HOROSCOP 27 IUNIE 2020 LEU

Poate va alaturati unui grup si plecati intr-o excursie ca sa mai uitati de stresul de zi cu zi, sa va revigorati. O sa cheltuiti aproape fara mila bani si sa luati o portie de respiro ca sa va-ntoarceti refacuti de pe unde plecati, la munte, la mare, in alt oras din tara, de-afara.

HOROSCOP 27 IUNIE 2020 FECIOARA

E bine sa fiti atenti la volan, sa aveti si actele – in buna regula – la voi, ca sa evitati amenzile. Apare cineva care va anima, va starneste cheful de viata si o sa simtiti ca ati putea trai toata viata impreuna si o sa vreti sa va casatoriti.

HOROSCOP 27 IUNIE 2020 BALANTA

O persoana de care-ati fost apropiati multa vreme va cauta si poate restabiliti legatura si va si casatoriti – e posibil. O sa luati parte, chiar si online, la un eveniment, un concert – spectacol, o intrunire cu oameni care simt si gandesc la fel ca si voi si o sa fie antrenant.

Citeste si articolul :   Neti Sandu, horoscop de vineri. Zodiile care primesc vesti extraordinare

HOROSCOP 27 IUNIE 2020 SCORPION

O veste buna de la cineva care vrea sa lucrati impreuna si stabiliti ce-aveti de facut de-acum incolo. Poate va duceti intr-o vizita in celalalt capat al orasului, daca nu chiar al tarii si o sa le faceti o bucurie acelor oameni, c-ati lipsit cateva luni din viata lor.

HOROSCOP 27 IUNIE 2020 SAGETATOR

Va cauta cineva care vrea sa fiti impreuna si se poate sa vreti si voi, daca n-aveti pe altcineva. O sa reglati comunicarea cu anturajul si o sa va faceti program comun, va plimbati, vedeti un spectacol, sau faceti niste cumparaturi impreuna mai schimbati o vorba, doua.

HOROSCOP 27 IUNIE 2020 CAPRICORN

Poate-abia acum o sa va ganditi mai departe la casatorie si sa faceti in asa fel incat sa va luati o casa – poate cu credit. Va bucurati de sosirea cuiva, de vestile bune pe care vi le da si o sa va faceti planuri pentru o minivacanta impreuna, daca pentru mai mult nu v-ajung banii.

HOROSCOP 27 IUNIE 2020 VARSATOR

O sa va vana si voua inima la loc, si o sa vedeti si-o sa simtiti ca fiinta visurilor voastre e gand la gand cu bucurie. Poate faceti o tratatie, o fi ziua cuiva de nastere si o sa se-adune cativa prieteni, nu multi, ca sa mai schimbati o impresie si sa povestiti de-ale voastre.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 22 septembrie 2022. Taurul va avea o intalnire importanta

HOROSCOP 27 IUNIE 2020 PESTI

Se poate sa va placa abia la o a doua vedere cineva cu care chiar va asortati si o sa mergeti pe tatonate. Ati putea pleca intr-o excursie, se poate sa practicati si un sport si sa va ocupati ziua cu activitati deconectante ca sa va scuturati de stres.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.