Horoscop 6 mai 2020, cu Neti Sandu. Zodia care are parte de bani in plus

Horoscop cu Neti Sandu. Vesti multe si bune pentru toate zodiile. Afla ce ti-au pregatit astrele pentru astazi.

HOROSCOP 6 MAI BERBEC

Poate planuiti o iesire cu rudele apropiate peste vreo doua saptamani, dac-o s-avem unda verde la iesit pe-afara. Un job suplimentar o sa v-aduca bani si o sa va tina ocupati si o sa va puna in relatie si cu alti parteneri de afaceri care de-abia asteapta sa faceti schimb de experienta.

HOROSCOP 6 MAI TAUR

Publicitate

O revenire a cuiva care a-ncercat de unul singur sa mearga mai departe, dar ii lipsiti, si-atunci vedeti si voi ce simtiti. Aveti un program incarcat si o sa va asigurati c-o sa bifati toate cerintele, si in special pe cele care tin de recuperarea banilor, pentru ca trebuie sa-i strangeti la un loc.

HOROSCOP 6 MAI GEMENI

O sa va recompuneti look-ul de iesit pe-afara si o sa va schimbati coafura, daca nu va puteti tunde, de machiaj nu e nevoie c-avem masca. O sa primiti oferte de plecat pe undeva la munca, in alta localitate si o sa vedeti, dupa 15 daca lucrurile capata o deschidere, sau mai bine ramaneti pe loc.

HOROSCOP 6 MAI RAC

O sa va puteti asocia cu cineva care vrea sa lanseze la apa un proiect si o sa va armonizati la treaba. Poate-ati rezolvat problemele cu banca, iar daca nu, e de-ncercat amanarea ratelor, sau poate de altceva aveti nevoie si trebuie sa va consultati cu cineva din domeniu.

Citeste si articolul :   Horoscop Rune pentru saptamana 5-12 iulie 2020. Taurii isi intanesc jumatatea, Scorpionii castiga pe toate planurile

HOROSCOP 6 MAI LEU

Poate-o sa va mutati la o resedinta care sa fie mai potrivita cu perioada prin care trecem si care poate are mai mult spatiu. Intrevedere cu niste parteneri de afaceri – online, care au o strategie la care o sa aderati si voi si o sa fie multa munca, pe parcursul anului viitor mai ales, o sa vedeti.

HOROSCOP 6 MAI FECIOARA

Poate va cumparati o aparatura care sa va usureze munca, sa faceti economie de resurse energetice si sa luati banii de care-aveti nevoie. Se poate sa schimbati profilul muncii, sa va asociati cu niste oameni ca sa fie un profit, si sa nu duceti singuri tot greul.

HOROSCOP 6 MAI BALANTA

Poate capatati un pic de incredere sa va duceti la doctor dac-aveti o problema pe care ati tot amanat-o – adica va programati pentru dupa 15 mai. Faceti o reevaluare monetara sa vedeti cum stati, si sa stiti cam ce va puteti permite cu banii stransi, c-aveti de facut diverse lucruri pentru voi si-ai vostri.

Citeste si articolul :   Cutremur mediu in Romania, in aceasta dimineata. Unde s-a produs si ce magnitudine a avut

HOROSCOP 6 MAI SCORPION

Poate-ncepeti niste reparatii pe-acasa, luati materiale, va mai uitati pe net sa vedeti cum trebuie procedat, ca poate nu va pricepeti. O sa aveti de partea voastra niste oameni, un colectiv care sa puna umarul la un proiect care-o sa va tina ocupati o bucata buna de timp.

HOROSCOP 6 MAI SAGETATOR

O sa primiti un ajutor din partea cuiva care vrea sa va scuteasca de un efort si o sa fie salvator gestul. E cineva care va face ochi dulci, dar poate sunteti deja intr-o relatie – si timpul o sa va spuna daca sunteti in combinatia care trebuie.

HOROSCOP 6 MAI CAPRICORN

Sunt chestiuni mai vechi pe care vreti sa le rezolvati si o sa va puneti imaginatia si intreg talentul la contributie. Poate-o sa le-ntindeti o mana de ajutor copiilor, ii tineti la voi o luna, doua, cat e nevoie pana se rezolva cu serviciul si o sa va regrupati dup-aceea.

HOROSCOP 6 MAI VARSATOR

Se poate sa faceti comanda pe net de lucruri care or sa completeze niste spatii goale de-acasa. Se poate sa va scoliti intr-un nou domeniu, poate o sa folositi o aparatura pe care va trebui sa-nvatati s-o manevrati – asta la cursuri pe net, poate.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 20 noiembrie 2023. Astrele schimba destinele zodiilor

HOROSCOP 6 MAI PESTI

Poate-asteptati vremuri mai bune in care sa reluati o activitate recreativa care v-ar mai scutura de stres si v-ar stimula sistemul nervos. Poate-aveti de incheiat o situatie care sa va repuna in drepturi, poate fi legata de scoala, sa luati o diploma, sa treceti in alt an de studiu.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.