Fecioara : Horoscop pentru ianuarie 2021

In ianuarie 2021, circumstantele inclina Fecioara sa faca schimbari drastice.

In ultimele luni, ati fost afectat de responsabilitati. Dar ianuarie 2021 va deveni un aliat si totul se va schimba in bine. Vei avea timp pentru familie, ei asteapta toata atentia ta.

Cu constiinta curata, permiteti tuturor sa ia decizii pentru dvs.: rude, sefi si prieteni.

Zile de bun augur pentru Fecioara in ianuarie 2021:

1, 4, 5, 9, 13, 14,19, 24, 28.

Publicitate

Zile nefavorabile pentru Fecioara in ianuarie 2021:

6, 7, 15, 16, 21, 23, 27, 29.

Cariera si finantele Fecioarei in ianuarie 2021

Fecioarele trebuie sa-si controleze emotiile. Cu cat esti mai nervos, cu atat iti este mai greu sa obtii rezultatele de care ai nevoie la locul de munca. Nu sariti dintr-o sarcina in alta, respectati un plan prefabricat. Numai in acest fel veti rezolva problemele urgente. Probabil ca veti avea o senzatie de maini legate la mijlocul lunii. Fii filosofic cu privire la situatie. Nu va trece mult pana cand veti prelua din nou controlul asupra tuturor. Acum urmariti, faceti planuri, ascultati opiniile altora. Aspectul financiar al vietii reprezentantilor semnului Fecioara din ianuarie 2021 se dezvolta cu succes.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 23 august 2020. Taurul are o zi norocoasa in care reuseste in tot ce isi propune

Ai destui bani in aceasta perioada. Nu sunt excluse bonusurile, precum si o crestere a salariului  la locul principal de munca.

Publicitate

Viata personala a Fecioarei in ianuarie 2021

In viata sa personala in  ianuarie 2021, Fecioarele obosite de singuratate sunt recomandate de stele sa fie in public cat mai des posibil. Este posibil ca fie un coleg, fie ruda ta sa va prezinte un potential partener. Viata personala a Fecioarelor de familie din aceasta perioada va deveni mai armonioasa. Vei intelege dorintele partenerului tau si vei intelege cum vrea el sa te vada.Fecioarele, a caror relatie a inceput recent, sunt sfatuite sa nu-si faca mari sperante.   Daca va pictati imagini ale fericirii personale care nu corespund realitatii, veti incepe sa va comportati ciudat si sa va speriati noul partener. Incercati sa priviti cu adevarat situatia, nu grabiti lucrurile si nu speculati nimic.

Sanatate  in ianuarie 2021

Starea de sanatate a Fecioarei din ianuarie 2021 nu va cauza probleme grave. Cu toate acestea, sarbatorile nu vor fi in zadar, va exista tendinta de a lua in greutate.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 7 mai 2023. Este timpul pentru schimbare in viata Leilor

Toate activitatile care vizeaza corectarea greutatii vor avea succes.

Este bine sa faci activitate fizica – macar sa faci cateva exercitii dimineata. Dar nu ar trebui sa  exersati prea mult. Faceti exercitiile in mod sistematic.

Pana la sfarsitul lunii, poate fi deranjata de durere de cap  si migrene, care pot fi cauzate de instabilitate emotionala.

Masaje relaxante thailandeze, cursuri de yoga, aer curat va vor ajuta sa va mentineti corpul si mintea sanatoase .

Publicitate

Autor